Rikoksia ja romantiikkaa uudessa Viaplay-alkuperäissarjassa Cannes Confidential

Rikoksia ja romantiikkaa uudessa Viaplay-alkuperäissarjassa Cannes Confidential

Suoratoisto Viaplay

Mitä saadaan, kun yhdistetään idyllinen Ranskan Riviera, ammattihuijari, poliisi ja rikosmysteeri? Se selviää Viaplayn uudessa kansainvälisessä alkuperäissarjassa Cannes Confidential, jonka juonen keskiössä on poliisi Camille ja huijari Harry. Kuusiosaisen sarjan kuvaukset ovat käynnissä Cannesissa kevään ja kesän aikana, ja sen ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Camille Delmasse (Lucie Lucas) on kovanaamainen poliisi, joka ei koskaan valehtele. Kansainvälinen ammattihuijari Harry King (Jamie Bamber) on hänen täysi vastakohtansa – mies, joka ei muuta osaakaan kuin valehdella. Kaksikon tiet kohtaavat, kun Harry joutuu yllättäen epäillyksi murhatutkinnassa. Vaikka Camille ei ole koskaan kohdannut ketään yhtä ärsyttävää kuin Harry, hän ei voi vastustaa miehen vetovoimaa. Camille päättää ottaa selvää siitä, kuka Harry oikeasti onkaan, mistä hän tulee ja mitä hän tekee Camillen kotikaupungissa. Hitaasti mutta varmasti heidän suhteensa alkaa kehittyä, ja kuin sattumalta yhteinen rikostutkimus Välimerellä kietoo parin yhteen. Kuinka kauan Camille pystyy vastustamaan Harryn charmia? 

Viaplayn kansainvälisen uutuussarjan teemat pyörivät rakkauden ja rikosten välimaastossa, ja se on saanut vaikutteita 80-luvun kulttiklassikkosarjoista, kuten ”Konnankoukkuja kahdelle”.

Cannes Confidential vie katsojat satumaiseen Cannesiin – sen jokaiseen kolkkaan. Siinä runsaus ja ylellisyys sekoittuu paikallisväriin kalastusaluksineen ja pomppivine troolereineen. Sarja tasapainoilee romantiikan ja jännityksen välillä, ja se on tuonut yhteen parhaita ranskalaisia ​​näyttelijöitä. Sarja tulee olemaan loistava lisä jo ennestään vahvaan kansainväliseen valikoimaamme”, kommentoi Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Cannes Confidential -sarja kuvataan Cannesissa tulevan kevään ja kesän aikana, ja sen ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Cannes Confidentialin käsikirjoituksesta vastaa Chris Murray (Midsomerin murhat, Agatha Raisin) ja Maria Ward. Sarjan Nordic Entertainment Groupille, Amc/Arorn TVlle ja TF1:lle tuottavat Patrick Nebout, Henrik Jansson-Schweizer ja Daniel J. Cottin (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Midnattssol, Tjockare än Vatten) SkyVerse Studiosilta. Vastaavana tuottajana toimii Lotta Dolk Nordic Entertaiment Groupilta.

Lähde: Nordic Entertainment Group


Muuta luettavaa muualta:

Garmin Venu 2 GPS-  Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. 

Myös kapselikahvit sivusto on tehty kapselikahveista kiinnostuneille lukijoille.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa