Rikoksia ja romantiikkaa uudessa Viaplay-alkuperäissarjassa Cannes Confidential

Rikoksia ja romantiikkaa uudessa Viaplay-alkuperäissarjassa Cannes Confidential

Suoratoisto Viaplay

Mitä saadaan, kun yhdistetään idyllinen Ranskan Riviera, ammattihuijari, poliisi ja rikosmysteeri? Se selviää Viaplayn uudessa kansainvälisessä alkuperäissarjassa Cannes Confidential, jonka juonen keskiössä on poliisi Camille ja huijari Harry. Kuusiosaisen sarjan kuvaukset ovat käynnissä Cannesissa kevään ja kesän aikana, ja sen ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Camille Delmasse (Lucie Lucas) on kovanaamainen poliisi, joka ei koskaan valehtele. Kansainvälinen ammattihuijari Harry King (Jamie Bamber) on hänen täysi vastakohtansa – mies, joka ei muuta osaakaan kuin valehdella. Kaksikon tiet kohtaavat, kun Harry joutuu yllättäen epäillyksi murhatutkinnassa. Vaikka Camille ei ole koskaan kohdannut ketään yhtä ärsyttävää kuin Harry, hän ei voi vastustaa miehen vetovoimaa. Camille päättää ottaa selvää siitä, kuka Harry oikeasti onkaan, mistä hän tulee ja mitä hän tekee Camillen kotikaupungissa. Hitaasti mutta varmasti heidän suhteensa alkaa kehittyä, ja kuin sattumalta yhteinen rikostutkimus Välimerellä kietoo parin yhteen. Kuinka kauan Camille pystyy vastustamaan Harryn charmia? 

Viaplayn kansainvälisen uutuussarjan teemat pyörivät rakkauden ja rikosten välimaastossa, ja se on saanut vaikutteita 80-luvun kulttiklassikkosarjoista, kuten ”Konnankoukkuja kahdelle”.

Cannes Confidential vie katsojat satumaiseen Cannesiin – sen jokaiseen kolkkaan. Siinä runsaus ja ylellisyys sekoittuu paikallisväriin kalastusaluksineen ja pomppivine troolereineen. Sarja tasapainoilee romantiikan ja jännityksen välillä, ja se on tuonut yhteen parhaita ranskalaisia ​​näyttelijöitä. Sarja tulee olemaan loistava lisä jo ennestään vahvaan kansainväliseen valikoimaamme”, kommentoi Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Cannes Confidential -sarja kuvataan Cannesissa tulevan kevään ja kesän aikana, ja sen ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Cannes Confidentialin käsikirjoituksesta vastaa Chris Murray (Midsomerin murhat, Agatha Raisin) ja Maria Ward. Sarjan Nordic Entertainment Groupille, Amc/Arorn TVlle ja TF1:lle tuottavat Patrick Nebout, Henrik Jansson-Schweizer ja Daniel J. Cottin (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Midnattssol, Tjockare än Vatten) SkyVerse Studiosilta. Vastaavana tuottajana toimii Lotta Dolk Nordic Entertaiment Groupilta.

Lähde: Nordic Entertainment Group

Tagged

Vastaa