Samsung TV Plus Kuva: Samsung

Samsung TV Plus tarjoaa nyt yli 80 kanavaa Suomessa

Elokuvat Luettavaa Sarjat Sekalaista Suoratoisto

Samsung lanseerasi Suomessa keväällä 2021 oman, ilmaisen Samsung TV Plus -suoratoistopalvelun. Palvelu on siitä lähtien ollut saatavilla Samsungin älytelevisioissa ilmaiseksi, ilman tarvetta lisätilauksille tai laitteille. Lanseerauksen jälkeen palvelu on kasvanut maailmanlaajuisesti merkittäväksi alustaksi laajalla sisältövalikoimalla, ja myös Suomessa valikoima on laajentunut huomattavasti. Nyt yli 80 kanavan rajapyykki on saavutettu ja marraskuussa lanseerattiin palvelun 85. kanava Suomessa.


“Maksulliset suoratoistopalvelut ovat monelle suomalaiselle nykyään arkipäivää, joten ilmainen sisältö on mukavaa vaihtelua. Olemme tänä vuonna tuoneet saataville Suomeen yli 60 uutta kanavaa Samsung TV Plus -palveluun, sillä laaja valikoima on tärkeässä roolissa käyttäjien kiinnostuksen herättämisessä. Meillä on suuria suunnitelmia ja jatkossa painopisteemme on tuoda televisioidemme käyttäjille lisää laadukasta, Pohjoismaisille markkinoille sopivaa sisältöä”, kertoo Niilo Kokko, Samsungin Suomen TV- ja audiotuotteiden koulutusvastaava.


Nyt voit valita 85 kanavan välillä – urheilusta lastenkanaviin – suoraan omasta televisiostasi


Samsung TV Plus on niin sanottu FAST-palvelu, joka tarkoittaa ilmaista, mainoksilla tuettua televisiota, joka toistetaan lineaarisessa muodossa samalla tavalla kuin perinteinen antenni-, kaapeli- tai satelliittitelevisio. Suomen valikoima on kasvanut vuoden 2023 aikana 60 kanavalla, joiden joukosta löytyy esimerkiksi urheilun ystäviä ilahduttava FIFA+, sekä Viasat Nature ja Viasat History, jotka sopivat faktoista ja dokumenteista kiinnostuneille.


Uutisosiosta puolestaan löytyy äskettäin lanseerattu NBC News NOW, joka tarjoaa syväluotaavaa raportointia, ajatuksia herättävää tarinankerrontaa ja tuoretta maailmanlaajuista uutisvirtaa NBC Newsin resursseista. Kaikkien moottoriurheilusta kiinnostuneiden odottama nimike vuodenvaihteen jälkeen on tietenkin Top Gear.


Animaatiovalikoima on myös saanut lisäyksen Yu-Gi-Oh! -sarjasta. Paikallista sisältöä löytyy esimerkiksi Viasat Exploresta ja Youlook Nordicsista, jotka tarjoavat kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä pohjoismaista sisältöä.


Lue täältä lisää Suomessa saatavilla olevasta kanavavalikoimasta.

Näin Samsung TV Plus toimii

Samsungin ilmainen, mainoksilla tuettu Smart TV -palvelu on esiasennettu Samsung-älytelevisioosi ja se tarjoaa välittömän pääsyn uutisten, urheilun, viihteen ja muun kiinnostavan pariin. Käyttäjän ei siis tarvitse tehdä erillistä tilausta, käyttää lisälaitteita tai liittää palveluun luottokorttia. Kun avaat television, Samsung TV Plus käynnistyy automaattisesti ja antaa sinun selata kanavia ja tutustua viihteen laajaan valikoimaan.

Lähde: Samsung (tiedote)

Samsung TV Plus on saatavilla kaikissa Samsungin älytelevisioissa vuoden 2017 malleista alkaen.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa