Supermarsu 2 -elokuva

Supermarsu 2 -elokuva valittu Sidney Film Festivaleille

Ajankohtaista Elokuvat

Supermarsu 2 -elokuva on valittu arvostetun Sidney Film Festivalin viralliseen ohjelmistoon. Miltei 60 vuoden ajan Australiassa järjestetty 12-päiväinen elokuvafestivaali koetaan Sidneyssä 8.-19.6. Sydney on valinnut englanniksi Super Furball Saves the Future nimellä kulkevan elokuvan ensimmäisten tiedotettavien nimikkeiden joukkoon ainoana koko perheen elokuvana. 

”Hauskaa, että Australiassa saakka nautitaan Supermarsun ja suomalaisen huumorin seurasta. Pitkä matka Supermarsulle, mutta onneksi lento on ekologinen”, kommentoi elokuvan käsikirjoittaja ja kirjailija Paula Noronen.

Paula Norosen suosittuun kirjasarjaan pohjautuva ja Joona Tenan ohjaama elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 14.10. Kyseessä on itsenäinen jatko-osa menestyselokuvalle Supermarsu, joka oli yksi vuoden 2018 katsotumpia elokuvia. Ensimmäisen elokuvan tapaan Supermarsu 2 sisältää perinteisen näytelmällisen elokuvakerronnan lisäksi animaatiota ja visuaalisia tehosteita.

Supermarsu pelastaa mehiläiset
Elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuva käsittelee ensimmäisen elokuvan tapaan tärkeitä ympäristökysymyksiä humoristisella tavalla. 

”Koko perheen elokuva käsittelee viihteellisesti ja jännittävästi luonnon monimuotoisuutta ja mikäpä sen universaalimpi aihe”, toteaa elokuvan tuottaja Marko Talli

Kansainvälistyminen saa festivaalien lisäksi vauhtia juuri tehdystä sopimuksesta kanadalaisen myyntiyhtiön kanssa. Attraction Distribution on ostanut Super Furball Saves the Future -elokuvan kansainväliset myyntioikeudet.

Näyttelijät
Elokuvan pääosaa Emiliaa näyttelee 12-vuotias Senni Peltoniemi. Muissa keskeisissä lapsirooleissa nähdään Lucas Timperi (Simo), Lumo Levy (Rasva-Antero) ja Kaius Österman (Pietari). Aikuisrooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Mikko Penttilä (Pertti), Jani Karvinen (Simon isä), Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä), Mikko Töyssy (Rasva-Antero aikuisena), Tommi Korpela (opettaja Sakari Laaksonen) ja Kari Hietalahti (rehtori).

Tekijät
Supermarsu 2 -elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja taustalla on aiemmasta ykköselokuvasta tuttu tiimi: elokuvan ohjaa Joona Tena ja sen ovat käsikirjoittaneet yhdessä Paula Noronen ja Joona Tena. Tuottajina toimivat Marko Talli ja Anni Pänkäälä. Elokuvan levittää SF Studios.

Lähde: Yellow Film & TV


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Taloudellisia päätöksiä

Me ihmiset olemme aika erikoisia mennessämme kauppaan, meillä nimittäin voi olla kauppalista, mutta ulos tullessamme olemme ostaneet paljon muutakin – esimerkiksi kaikenlaiset alennusmyynnit ovat meille magneetteja. Myös uudet trendit ja kaveripiiri saavat meidät juoksemaan erilaisten tuotteiden ja tavaroiden perässä, joita emme välttämättä edes tarvitse. Samalla kun mietimme tulevaisuutta ja turvallisuuttamme taloudellisissa asioissa, meidän kenties tulee oikeasti miettiä niitä vaihtoehtoja, mitä meillä on omien tietojemme turvaamiseksi.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa