Tässä se on! F9 virallinen traileri!

Elokuvat

Jos pidät auto-ja toimitaelokuvista, niin tiedät varmaan Fast & Furious elokuvat. Nyt on vihdoinkin julkaistu virallinen traileri uudesta F9-elokuvasta. Elokuva sisältää paljon autolla kaahailua, kolhuja, vaarallisia tilanteita sekä totta kai ripaus huumoria.

Ensimmäinen Fast & Furious näytettiin jo vuonna 2006 eikä sen suosio ole ollenkaan laskenut, vaan katsojaluvut elokuvissa ovat pysyneet todella korkealla. Elokuvassa näyttelee edelleen erittäin tunnettu näyttelijä Vin Diesel, joka näyttelee Torreton roolia. Elokuva saapuu suomen valkokankaille elokuvateattereihin toukokuussa 2020.

Voit katsoa virallisen elokuvan trailerin suoraan alta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aSiDu3Ywi8E&w=560&h=315]

Mikä on digitaalinen lahjakortti?

Digitaalinen lahjakortti on sähköinen versio perinteisestä lahjakortista. Sen sijaan että se olisi fyysinen kortti, se on koodi tai voucher, joka voidaan lähettää ja vastaanottaa verkossa. Digitaalisia lahjakortteja käytetään usein verkkokaupoissa, ja ne voidaan lunastaa syöttämällä annettu koodi kassalla verkkosivustolla tai sovelluksessa. Ne tarjoavat kätevän ja joustavan tavan antaa lahja, valinnan mahdollisuus säilyttäen samalla fyysisen kortin tarpeettomuuden.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa