HBO uutuus: We own this city

Ajankohtaista HBO

Nyt on HBO:lla katseltavissa uutuuden We own this city sarjan ensimmäinen vajaan tunnin jakso. Sarja kertoo Baltimoren poliisista ja varsinkin sen kovaotteisista siviilipoliiseista. Sarjan oma etusivu antaa luvan odottaa erilaista, hieman dokumentaarista tv-sarjaa, joka kertoo Baltimoresta vuonna 2015.

We Own This City on yhdysvaltalainen minisarja, joka perustuu Baltimore Sun -toimittajan Justin Fentonin samannimiseen tietokirjaan. Minisarjan ovat kehittäneet ja kirjoittaneet George Pelecanos ja David Simon, ja sen ohjasi Reinaldo Marcus Green. Kuuden jakson sarja sai ensi-iltansa HBO:lla 25. huhtikuuta 2022.

Tämä TV-sarja käsittelee korruptiota, poliisin väkivaltaa ja sitä, millaista on ollut musta ihoinen Baltimoressa 2010-luvulla. Ja kaiken keskipisteessä on poliisikersantti Wayne Jenkinsin (Jon Bernthal) vetämä ryhmä: Jenkins’ team – Daniel Hersl (Josh Charles), Maurice Ward (Rob Brown) ja Momodu Gondo (McKinley Belcher III).

We own this cityn  ainoa todellinen haittapuoli on se, että se yrittää hieman liian kovasti olla olematta  The Wire. Se on hieman tietoisemmin nokkela ajan ja sekavan, epälineaarisen kertomuksen kanssa, joka näyttää lainaavan hieman liian voimakkaasti True Detectiven ensimmäisestä kaudesta aina ensi-illan loppuun asti, jossa GTTF:n johtaja kersantti Wayne Jenkins puhuu kameralle suoraan haastattelupöydän poikki. Jenkinsissä sarjassa on sähköistävä konna, mutta joku, joka tuntuu enemmän hahmolta kuin ihmiseltä. Bernthal on ylevä, kuten aina, mutta hän on niin hyvä, että tunnet hänen poissaolonsa aina, kun hän ei ole paikalla.

Luulen, että tällä tavalla We own this city – kompastuu toisinaan itseensä. Olisi epäreilua yksinkertaisesti sanoa: ”Se ei ole yhtä hyvä kuin The Wire! ” ja sitten ilmoittautua lounaalle, koska tämä on erilainen show, joka perustuu tietokirjamateriaaliin, enkä usko, että kukaan todella odotti sen olevan. Mutta sitä olisi palvellut paremmin enemmän keskittymistä, lineaarisuutta ja selkeämpää kontekstia.

Ensimmäinen jakso antaa vasta hieman alkuvälähdyksiä sille, mitä voisi olla tulossa, mutta antaako ensimmäinen jakso ”energiaa” katsoa eteenpäin? Kyllä. Me ainakin katsomme.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa