Täysin uudenlainen deittisarja: petollisia huijaripareja vai aitoa rakkautta?

Ajankohtaista

Tänä iltana MTV:llä (Music Television) koetaan ennennäkemätön deittikonsepti, kun kuusi mysteeriparia kilvoittelee täydellisen pariskunnan kruunusta. Osallistujat eivät kuitenkaan tiedä, että seassa on myös feikkipareja havittelemassa palkintopottia. Voittaako aito rakkaus vai valheet?

MTV tuo italialaiseen villaan kuusi paria kisaamaan täydellisen pariskunnan tittelistä ja 50 000 punnan rahapalkinnosta. Kilpailijoiden seassa on kuitenkin myös petollisia valepareja, jotka ovat mukana vain rahan toivossa. Upouudessa sarjassa murretaan myös perinteistä parikäsitystä, sillä mukana on sekä homo-, lesbo- että transkilpailijoita.

Kilpailijat mittelevät päivittäisissä tehtävissä, joissa paneudutaan tarkemmin parisuhteiden kiemuroihin ja testataan tarinoiden yhtäläisyyttä: Missä tapasitte ensi kertaa? Kuinka kauan suhde on kestänyt? Entä mikä on lemmikkinne keskimmäinen nimi? Joka ilta kilpailijat äänestävät yhden parin pois ja jos kotiin lähetetään valepari, palkintopotti nousee 10 000 punnalla.

Kukaan villan asukeista ei tiedä, ketkä ovat huijareita, mutta tunnistavatko kotisohvien salapoliisit aidot rakastavaiset ja juonikkaat pyrkyrit toisistaan? Osuuko voitto oikealle pariskunnalle vai valehtelijoille?

True Love Or True Lies alkaa Suomen MTV:llä tänään 3.9. klo 19.00. Sarjan juontajana toimii brittiläinen televisio- ja radiopersoona Maya Jama.

– Ohjelman kuvaaminen oli superhauskaa! Mukana on upeita pareja ja rakkaustarinoita, mutta myös todella hyviä valehtelijoita, ensimmäistä omaa showtaan MTV:llä juontava Jama kommentoi.

Ohjelman traileri: https://youtu.be/KnZgHqdRn8s


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged