SVT ja Disney+ julkistivat tänään kuusiosaisen Original-minisarjansa Whiskey on the Rocks- näyttelijät

Ajankohtaista Disney+

SVT ja Disney+ julkistivat tänään kuusiosaisen Original-minisarjansa näyttelijät. Sarjan kuvaukset päättyivät viime viikolla Ruotsissa, ja ensimmäiset kuvat sarjasta on nyt julkaistu.  

“Whiskey On The Rocks” on tajunnanräjäyttävä ja samalla ajatuksia herättävä kuuden jakson mittainen satiirinen minisarja, joka kertoo dramaattisesta päivästä, jolloin venäläinen sukellusvene U-137 ajoi karille vain kivenheiton päässä Ruotsin salaisimmasta meritukikohdasta vuonna 1981. Kylmän sodan aikana sattunut dramaattinen alueloukkaus sai koko maailman pidättämään hengitystään.     

Ruotsin pääministeriä esittää Rolf Lassgård (”Mies nimeltä Ove”, ”Häiden jälkeen”) ja hänen rinnalla nähdään lahjakas joukko näyttelijöitä, mukaan lukien Anders Mossling (”Spelskandalen”), joka esittää ulkoministeri Ola Ullstenia. Niklas Engdahl (”Bonusperhe-elokuva”) esittää Ruotsin taistelutahtoista puolustusvoimien komentajaa Björn Lagercrantzia, ja tämän kakkosmiestä Håkan Martinssonia esittää Filip Berg (”Familjen Andersson”). Per Lasson (”The Thin Blue Line”) esittää ylipäällikköä – pääministeri Anders Karlssonin uskollisinta kumppania. Katrin Sundberg (”Maria Wern”) esittää pääministerin sihteeriä Barbro Hulténia. Kęstutis Stasys on Leonid Brezjnev ja Mark Noble on Ronald Reagan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa suomalaisnäyttelijä Elsa Saisio (”Pahat pojat”), Cissi von der Esch (”Fullt hus”), Per Ragnar (”Max Anger”) ja Anton Lundqvist (”Kenny Starfighter”).  

Alkuperäisen tarinan on kirjoittanut kirjailija Jonas Jonasson, joka on kansainvälisesti tunnettu menestysromaanistaan ”Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi”. Sarjan on ohjannut Bjørn Stein (”The Bridge” ja ”Midnight Sun”). Henrik Jansson-Schweizer on sarjan käsikirjoittaja, ja tuottajana toimii Jan Marnell.  

Skyverse Nordicin  vastaavat tuottajat ovat Patrick Nebout, Magnus Bimberg ja Henrik Jansson-Schweizer. SVT:n vastaavat tuottajat ovat Sonja Hermele ja Anna Croneman. Disney+ -palvelun vastaavana tuottajana toimii Nanna Mailand-Mercado. ”Whiskey On The Rocks” on kuvattu Ruotsissa ja Liettuassa. Kuusijaksoinen minisarja saa ensiesityksensä Ruotsin SVT-kanavalla joulukuussa 2024. Disney+ -palvelun maailmanlaajuiset ensi-esityspäivät ilmoitetaan myöhemmin.  


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa