Ivalo yksi kaikkien aikojen katsotuimpia draamasarjoja Ruudussa!

Ajankohtaista Elisa Viihde ElisaViihde Luettavaa Nelonen Ruutu

Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo on noussut yhdeksi Ruudun kaikkien aikojen katsotuimmista draamasarjoista. Ruudussa nyt nähtävä kolmas kausi starttasi ennennäkemättömän vauhdikkaasti.

Huippusuositun Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalon kolmas tuotantokausi pyörähti käyntiin Ruudussa lokakuun alussa, ja on Sykkeen ja Koskisen ohella yksi Ruudun kaikkien aikojen katsotuimpia draamoja.

– Ivalo on ollut ensimmäisestä kaudestaan asti yksi rakastetuimmista Elisa Viihteen alkuperäissarjoista. Kolmas kausi on aiempien kausien tapaan jännittävä rikosdraama, johon perhesuhteet tuovat lämpöä. Ruudun katsojaluvut osoittavat, että kiinnostus tarinaan kantaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että kolmas kausi on startannut ennennäkemättömän vauhdikkaasti, kertoo Elisan sisältöjohtaja Ani Korpela.

Ivalo on ensimmäinen uusi Elisa Viihde -alkuperäissarja, joka on saanut ensi-iltansa Ruudussa. Yhteistyön myötä Ruudun laaja tarjonta kasvoi entisestään tarjoten suomalaisille nyt ennennäkemättömän viihdekirjaston, jossa yhdellä tilauksella on katseltavissa Suomen suurin määrä kotimaista draamaa, elokuvia, urheilua ja viihdettä.

– Elisa Viihteen alkuperäissarjojen johdosta Ruudun sisältökattaus on noussut aivan uudelle tasolle. Palvelusta löytyy nyt Suomen kovin kattaus kotimaista draamaa sekä elokuvia, ja Ivalon hurja suosio osoittaa, että juuri sitä katsojat janoavat. Olemme onnellisesti sellaisessa tilanteessa, että pystymme tarjoamaan sitä jatkossakin heille runsaasti, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen iloitsee. Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalon jaksoja julkaistaan Ruudussa kuuden viikon ajan keskiviikkoisin, yksi jakso kerrallaan. Kaikki kolmannen kauden jaksot ovat katsottavissa 8.11. Kolmannen kauden lisäksi myös Ivalon aiemmat kaudet löytyvät Ruudusta, ja ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa