AZ4I7582.CR2

Disney +: Brawn GP:n ja tallin huikean Formula 1© -mestaruuskauden tarina

Ajankohtaista Disney+ Dokumentti Sarjat

Keanu Reevesin (John Wick, The Matrix Resurrections) juontama neliosainen dokumenttisarja kertoo Brawn GP:n ja tallin huikean Formula 1© -mestaruuskauden tarinan. Sarja saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 15. marraskuuta.

Sarjassa tähtenä nähdään Keanu Reeves (“John Wick” ja “The Matrix Resurrections”), joka toimii sekä juontajana että toimeenpanevana tuottajana. Lisäksi mukana ovat Formula 1 -legendat Ross Brawn, Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello ja Christian Horner. Käsikirjoittamaton dokumenttisarja, jonka juontaa Keanu Reeves, kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka Ross Brawn teki mahdottomasta totta vuonna 2009. Kilpaillen maailman kalleimmassa ja teknologisesti edistyneimmässä kilpa-ajosarjassa, hänen alimiehitetty, alirahoitettu ja itsenäinen tiiminsä voitti maailmanmestaruuden haastaen alan suurimmat titanit – ja tämän jälkeen, kun hän oli ostanut tiimin vain yhdellä punnalla.

Kulissien takaa

Sukella Formula 1 -sadun kulissien taakse yhdessä niiden ihmisten kanssa, jotka olivat paikan päällä – radalla, korjaamossa ja neuvotteluhuoneissa – jakamassa omia kertomuksiaan tästä ihmeellisestä vuodesta. F1-arkistoihin – joista suurin osa ei ole aikaisemmin nähty – pääsyn ansiosta sarja vie katsojat mukana voiton tielle, jota johtivat brittiläinen F1-kuljettaja Jenson Button ja Ross Brawn.

Tuotanto

Sarja on North Onen tuotantoa, jonka on kehittänyt, kirjoittanut ja tuottanut showrunner Simon Hammerson. Sarjan kolminkertainen BAFTA-palkittu toimeenpaneva tuottaja on Neil Duncanson ja ohjaajana toimii vuoden 2022 Broadcastin parhaan urheiludokumentin voittaja Daryl Goodrich, Keanu Reevesin ollessa juontajana ja toimeenpanevana tuottajana.

Saatavuus

Kaikki “Brawn: Mahdoton Formula 1 Tarina” -sarjan jaksot tulevat saataville Disney+:ssa ja ne ovat katsottavissa Hulu-palvelussa Yhdysvalloissa 15. marraskuuta 2023.

Disney+ palvelu

Disney+ on saatavilla 10,99 euron kuukausihinnalla – ilman piilokustannuksia ja mahdollisuudella peruuttaa milloin tahansa. Tarjolla on jokaiselle jotakin, uusia TV-sarjoja, suurproduktioita ja yksinoikeudella saatavia alkuperäisteoksia ympäri vuoden kuudelta keskeiseltä brändiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ja Star. Nauti kaikista uusimmista sisällöistämme, mukaan lukien FX:n “Welcome to Wrexham”, “Finding Michael” ja “David Beckham: Pelasta meidän joukkue”. Meidän loputtomassa viihdekokoelmassamme on kaikkea dokumenteista arvostelumenestyksiin ja komedioista klassisiin animaatioihin – löydät paljon odottamiasi tarinoita, ja paljon sellaisia, joita et olisi osannut odottaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa