Disney+ ja maaliskuun uutuuksia

Ajankohtaista Disney Disney+

Maaliskuu tuo mukanaan paljon uutta jännittävää katsottavaa. Kuukausi alkaa Star Wars: The Mandalorian -sarjan kolmannella tuotantokaudella ja hittisarja Abbott Elementaryn toisella tuotantokaudella. Lisäksi luvassa on Kerry Washingtonin sympaattinen komediasarja UnPrisoned, joka saapuu palveluun 10. maaliskuuta. Kansainvälistä naistenpäivää taas vietetään 8. maaliskuuta, jolloin Disney+ -palvelun Pääosassa naiset -kokoelma kerää yhteen naisten tarinat etualalle tuovat draamasarjat, komediat, dokumentit ja paljon muuta.

Lisäksi palvelussa julkaistaan uusia jaksoja sarjoista Station 19, Star Wars: The Bad Batch, Big Sky ja The Great North!

Tiesitkö? 

  • 8. maaliskuuta vietetään kansainvälistä naistenpäivää, ja Disney+ -palvelusta löytyy paljon inspiroivaa sisältöä maaliskuussa. Palvelun tilaajat voivat matkata Pääosassa naiset -kokoelman avulla historian halki – uraauurtavien naisten tarinoista nykypäivän aktivisteihin ja kaikkea siltä väliltä. 
  • Suosikkisarjan Station 19:n kuudes tuotantokausi jatkuu uusin jaksoin 8. maaliskuuta alkaen. 
  • Naurattaako? Disney+ varmistaa sen maaliskuussa perjantaisin uusilla komedioilla, kuten UnPrisoned ja New Year’s Eve. Mikäli tämäkään ei riitä, kannattaa myös muistaa, että uuden Disney+ Original -sarja Extraordinaryn kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa palvelussa. 

Kaipaatko lisää sarjoja kuten Welcome to Chippendales? Voit täyttää päiviisi jääneen aukon toisella huippusarjalla, kuten The Dropout, Under the Banner of Heaven tai Dopesick.

Starwars: Mandalorian kausi 3

Mandalorialaisen matka galaksin halki jatkuu. Alun perin yksinäisenä palkkionmetsästäjänä toiminut Din Djarin on lyöttäytynyt yhteen Grogun kanssa. Samaan aikaan Uusi tasavalta kamppailee johtaakseen galaksin pois synkästä historiastaan. Yhdessä Grogun kanssa mandalorialainen kohtaa vanhoja liittolaisia ja saa uusia vihollisia. Katsottavissa 1. maaliskuuta alkaen. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin.’

BOSTON STRANGLER [18+]

True crime -trilleri uraauurtavista toimittajista, Loretta McLaughlinista sekä hänen kollegastaan ja uskotustaan Jean Colesta, jotka toivat päivänvaloon tarinan pahamaineisista Bostonin kuristusmurhista. Tappajan jättäessä jälkeensä yhä enemmän uhreja kaksikko jatkaa rohkeasti tutkintaa ja asettaa omat henkensä vaakalaudalle pyrkiessään paljastamaan totuuden. Katsottavissa 17. maaliskuuta alkaen.

ABBOTT ELEMENTARY S2

Työpaikkakomedia joukosta omistautuneita, intohimoisia opettajia – ja rehtorista, jolla on taipumus tulkita kaikki omalla tavallaan – heidän luoviessaan Philadelphian julkisen sektorin koulujärjestelmässä. Todennäköisyydet ovat heitä vastaan, mutta he ovat päättäneet auttaa oppilaitaan menestymään elämässä. Ja vaikka he ovat alakynnessä, alipalkattuja ja tyytymättömiä koulupiirinsä suhtautumiseen lasten opetukseen, he rakastavat silti työtään. Kymmenen ensimmäistä jaksoa katsottavissa 1. maaliskuuta alkaen.

FINDING MICHAEL

Vuonna 1999 Michael Matthewsista tuli nuorin Mount Everestin huipulle kiivennyt britti. Kolme tuntia huipun saavuttamisen jälkeen Michael katosi, eikä häntä koskaan löydetty. Yli 20 vuotta myöhemmin hänen veljensä, yrittäjä ja toimittaja Spencer Matthews, lähtee etsimään häntä. Yhdessä 14 huippuennätyksen haltijan Nims Purjan kanssa etsintätiimi kohtaa äärimmäisiä haasteita sään pahentuessa. Katsottavissa 3. maaliskuuta alkaen.

Heti katsottavissa:

Rosaline
Hysterical
Screen Queens Rising
Impact with Gal Gadot
Hidden Figures
Dọlápọ̀ is Fine
Jane
The Real Queens of Hip-Hop
Beba

Tulossa maaliskuussa

Rye Lane
Kindred
Up Here
UnPrisoned
Tosi valheita

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote ja osa Disney Media & Entertainment Distribution -toimialuetta. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa osoitteessa DisneyPlus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja TV-laitteille.


Hoitoa lemmikille kellonajasta riippumatta

Pohjoisen Suomen alueella on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla sairaalatasoista hoitoa lemmikkieläimille kellonajasta riippumatta, vuoden kaikkina päivinä. Uudistuneen Pohjois-Suomen Eläinsairaalan (entinen Eläinsairaala Evidensia Oulu) laajennetut tilat on remontoitu varta vasten moderniin eläinsairaalatoimintaan sopiviksi, ja ne otetaan virallisesti käyttöön maanantaina 29.7. Eläinsairaala palvelee potilaita koko pohjoisen Suomen alueelta

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa