SkyShowtime aloitti Suomessa viime syksynä ja nyt saimme TV-sovelluksen

Ajankohtaista SkyShowTime

Yksi suoratoiston nykytoiminnoista on katsella elokuvia ja tv-sarjoja, urheilua ja dokumentteja juuri silloin, kuin itsellä on aikaa pysähtyä ruudun äärelle. Siksi suoratoistokanaville on ollut tärkeä pystyä tuottamaan tv-katselijoille helppokäyttöinen sovellus älytelevisioon näitä suoratoiston kanavia varten. SkyShowtime aloitti Suomessa 20.9.2022 eli noin viisi kuukautta sitten, ja lähes yhtäkauan kanavan katselijat ovat odotelleet sovellusta älytelevisioon – ja nyt se on saatavilla.

SkyShowtimen sovellus toimii pitkälti samalla tavalla kuin jo markkinoilla olleet kilpailijat aiemmin, ja näin ollen vain Allenten sovellus on jäänyt näistä ”isoista” palveluntarjoajista vaille lopullista versiota. Allentella kyllä on sovellus, mutta se ei suostu vielä näin helmikuussa 2023 toimimaan jokaiselle tilaajalle.

SkyShowtime tulossa

Fatal Attraction (Vaarallinen suhde)

”Fatal Attraction” on syvälle sukeltava uudelleenkeksintä klassisesta psykoseksuaalisesta trilleristä ja 80-luvun kulttuuriluomuksesta. Uusi sarja tutkii kohtalokasta vetoa ja avioliiton ja uskottomuuden ajattomia teemoja modernien asenteiden kautta vahvoja naisia, persoonallisuushäiriöitä ja pakottavaa kontrollia kohtaan.

Sarjan tähdissä ovat Joshua Jackson Dan Gallagherina, Lizzy Caplan Alex Forrestina, Amanda Peet Beth Gallagherina, Alyssa Jirrels Ellen Gallagherina, Toby Huss Mike Gerardina, Reno Wilson etsivä Earl Bookerina ja Brian Goodman Arthur Tomlinsonina.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) toimii käsikirjoittajana, showrunnerina ja vastaavana tuottajana sarjassa yhdessä vastaavan tuottajan Kevin J. Hynesin (Perry Mason) kanssa, jonka kanssa Cunningham jakaa tarinan osa-tuottajuuden. Sarjan muut vastaavat tuottajat ovat Darryl Frank ja Justin Falvey Amblin Televisionilta. Silver Tree toimii myös vastaavana tuottajana ja ohjasi viisi jaksoa.

Grease

Paramount Television Studiosin tuottama Grease: Rise of The Pink Ladies saapuu SkyShowtime-palveluun tänä keväänä.

Musiikkisarja sijoittuu neljä vuotta ennen alkuperäistä Grease-elokuvaa vuoteen 1954, ennen rock ’n’ rollin valtaa ja ennen kuin T-Birds olivat koulun siisteimpiä oppilaita. Neljä kyllästynyttä ulkopuolista uskaltaa pitää hauskaa omilla ehdoillaan, mikä johtaa moraalipaniikkiin, joka muuttaa Rydell Highin ikuisesti.

Näyttelijäkaartiin kuuluvat Marisa Davila Janena, Cheyenne Isabel Wells Oliviana, Ari Notartomaso Cynthiana, Tricia Fukuhara Nancyna, Shanel Bailey Hazellena, Madison Thompson Susanina, Johnathan Nieves Richiena, Jason Schmidt Buddyna, Maxwell Whittington-Cooper Wallyna ja Jackie Hoffman apulaisjohtaja McGee.

Sarjan on käsikirjoittanut ja vastaavana tuottajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent), joka toimii myös showrunnerina ja ohjaajana. Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey toimivat vastaavina tuottajina, Adam Fishbach myös vastaavana tuottajana ja Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin ja kaksi muuta jaksoa ja toimii vastaavana tuottajana. Erik Feig ja Samie Kim Falvey vastaavat tuottajina PICTURESTART-tuotantoyhtiön kautta, ja sarjan on tuottanut Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka myös ohjasi, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokas ja vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa