Arvostelussa Netflixin uusi Extraction 2 elokuva

Ajankohtaista Arvostelu Elokuvat Netflix

Emme usein tee elokuvista arvosteluita, mutta tällä kertaa katsoimme välissä Chris Hemsworthin Extraction 2 elokuvan Netflixin valikoimasta

Chris Hemsworth roikkuu pilvenpiirtäjien kyljessä, väistää tulista helikopteria ja selviytyy useista päähän kohdistuneista iskuista entisenä mustan operaation palkkasoturina Tyler Rakena Netflixin hittijatko-osassa ”Extraction 2”. Nyt, katsojat voivat tuntea (kirjaimellisesti!) hien, joka valuu Hemsworthin veistokselliselta kasvoilta noissa loppumattomissa, kuolemaa uhmaavissa kohtauksissa interaktiivisten mainostaulujen kautta New Yorkin kaupungissa ja Los Angelesissa.

Se on kaikki osa Netflixin epätavanomaista markkinointistrategiaa elokuvalle, joka on suunniteltu saamaan kotona olevat katsojat tuntemaan, että he ovat osa toimintaa. Sam Hargraven ohjaamassa ”Extraction 2”:ssa Tyler Rake, joka on palannut kuoleman partaalta, lähtee riskialttiille tehtävälle pelastaakseen armottoman gangsterin vangitun perheen. Elokuva sopisi Hargraven tavoin täysin myös suomalaiselle Renny Harlinille ainakin erikoistehosteiden ja loppumattoman actionin kautta.

Tyler lähtee nimittäin itäeurooppalaiseen vankilaan pelastamaan ex-vaimonsa siskoa ja tämän lapsia, jotka ovat vankilassa, ei omasta syystään, vaan miehensä kautta – miehen haluamina, sillä muuten mies ei enää näkisi koskaan vaimoaan, eikä lapsiaan. Työn häneltä tilaa vanha tuttu Alcott (Idris Elba), jonka pomoa Tyler ei tiedä.

Pienimuotoinen sota käynnissä

Extraction 2 on täyttä toimintaa, jota ei pidäkään ajatella mitenkään loogisesti. Istu rauhassa, heitä aivot narikkaan ja siirry katselemaan kuinka erikoismies laittaa terroristeja toisensa jälkeen matalaksi aseilla, jotka vaihtuvat lennosta konekivääristä sinkoon, pistooliin, veitseen yms.

Chrisin apuna ovat jälleen mukana luotettavat Nik Khan (Golshifteh Farahani) ja Yaz Khan (Adam Bessa), mutta ongelmia matkalle tuo isäänsä alusta alkaen kaipaava poika, ja tottakai pelastetun perheen kuolleen miehen veli…

Elokuva on täynnä tapahtumia, kuolemaa, aseita, ja nopeita tilanteita. Näyttelijäsuoritukset ja varsinainen käsikirjoitus ovat aina selkeitä ja suoraviivaiseen toimintaan liityviä – mutta ei elokuvien aina tarvitsekaan olla Oscar-tasoa, kunhan viihteellisyyden taso on korkea.

Elokuva on hyvä, jos haluaa action-packed taistelua – mutta jos haluat draamaa, rakkautta tai mitä tahansa tunteita- ei tätä kannata katsoa…

Ps. Netflixin Extraction 2 keräsi avausviikollaan 42,8 miljoonaa katselijaa, ja samalla veti ykkösosanki pariin yli 9,6 miljoonaa katselijaa – tästä syystä Extraction 3 on jo tekeillä, ja kyllähän kakkososa jäi sellaiseen vaiheeseen, että kolmososaa osattiin jäädä odottelemaaan.

Extaction 2 kuvauksista: Chris Hemsworth

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa