Stranger Things sarjan luoneet veljekset perustivat uuden tuotantoyhtiön

Ajankohtaista Luettavaa Netflix

Stranger Things TV-sarjan luoneet Dufferin veljekset ovat julkistaneet perustaneensa uuden tuotantoyhtiön nimeltä Upside Down Pictures.

Duffer Brothers ja Netflix ilmoittavat laajennetusta sopimukseta, mukaan lukien uudet Stranger Things -projektit Duffer Brothers julkisti tänään uuden tuotantoyhtiönsä, Upside Down Picturesin, elokuva- ja televisioprojekteille osana kokonaissopimustaan Netflixin kanssa. Samalla kerrottiin, että Hilary Leavitt (Orphan Black, Ozark) on palkattu johtamaan yritystä.

The Duffer Brothersin mukaan Upside Down Pictures ”pyrkii luomaan sellaisia tarinoita, jotka inspiroivat Duffersia kasvamaan – tarinoita, jotka tapahtuvat siinä kauniissa risteyksessä, jossa tavallinen kohtaa poikkeuksellisen, jossa suuri spektaakkeli on olemassa rinnakkain intiimin hahmotyön kanssa, jossa sydän voittaa kyynisyyden. ”

Duffer Brothers ja Netflix ilmoittivat myös kasvavasta aktiivisessa kehityksessä olevista projekteistaan

Tulossa on mm. täysin uusi live-action-televisiosovitus tunnetusta japanilaisesta manga- ja animesarjasta Death Note. Alkuperäinen sarja tekijöiltä Jeffrey Addiss ja Will Matthews (Dark Crystal: Age of Resistance)

Lisäksi on tulossa TV-sarja Stephen Kingin ja Peter Straubin Talismanista Steven Spielbergin Amblin Entertainmentin ja Paramount Televisionin kanssa Curtis Gwinnin luomana.

Lisäksi on tuloss myös uusi näytelmä, joka sijoittuu maailmaan ja Stranger Thingsin mytologiaan ja jonka ovat tuottaneet tuotteliaat ja moninkertaisesti palkitut tuottajat Sonia Friedman, Stephen Daldry (The Crown, Billy Elliot, The Reader) ja Netflix. Daldry ohjaa myös. 21 Laps ja toimii apulaistuottajana.

Tulossa on myös Live-action Stranger Things -spin-off-sarja, joka perustuu The Duffer Brothersin alkuperäiseen ideaan, Upside downin ja 21 Lapsin tuottamana.

Stranger Things etenee omia polkujaan

Duffer Brothers julkaisi viimeksi neljännen kauden Netflix -hittisarjastaan Stranger Things, jonka he kirjoittivat, ohjasivat ja tuottivat. Stranger Things 4 on nyt #1 Netflixin (kaikkien aikojen) suosituimmalla englantilaisella TV-listalla, ja sen hämmästyttävä 1.15 miljardia tuntia on katsottu ensimmäisten 28 päivän aikana – vain toinen sarja, joka ylittää miljardin tunnin katselurajan, ja lopullisen laskennan odotetaan olevan korkeampi, kun osa 2 saavuttaa 28 päivän katselujakson. Vuonna 2019 julkaistu kolmas kausi on edelleen sijalla 3.Stranger Things 4:n ennätyksellisiä kohokohtia ovat:

Stranger Things oli kaikkien aikojen suurin ensi-iltaviikonloppu englanninkieliselle TV-ohjelmalle Netflixissä 286.79 miljoonan tunnin katselutunnilla. Se nousi sijalle 1 Top 10 -listoilla 91 maassa, mikä on ensimmäinen englantilaiselle TV-sarjalle. Siitä tuli englanninkielisen television katsotuin kausi yhdessä viikossa Netflixissä huikealla 335.01 miljoonalla katselutunnilla. Se tuli suosituimmalle listalle sijalla 3 621.80 miljoonalla tunnilla, joita katsottiin vain 10 päivää ensi-iltansa jälkeen, mikä teki jälleen yhden ennätyksen nopeimpana englanninkielisenä sarjana, joka murtautui suosituimpien luetteloon.

Ei kestänyt kauan ensimmäisestä tapaamisestamme Hilaryn kanssa, jossa yhdistimme elokuvia, kuten Jaws, Home Alone ja Speed, tietääksemme, että olimme löytäneet sukulaishengen. Hilaryn intohimo tarinankerrontaan vastaa ehkä vain hänen intohimoaan itse tarinankertojia kohtaan, joita hän suojelee kiivaasti. Ei ihme, että niin monet kirjailijat ja ohjaajat ovat kiinnostuneita työskentelemään hänen kanssaan. Hän on todellakin harvinainen lahjakkuus, ja olemme erittäin kiitollisia siitä, että hän on vierellämme, kun rakennamme Upside Down -kuvia.

Matt ja Ross Duffer

Matt ja Ross ovat poikkeuksellisen ainutlaatuinen lahjakkuus, jolla on niin terävä ja selkeä visio. Niissä on kyse yksityiskohdista – ei ole sattumaa, että Stranger Things on lävistänyt zeitgeistin tullakseen eeppiseksi popkulttuuri-ilmiöksi, joka se on tänään. Olemme innoissamme voidessamme jatkaa uusien tarinoiden kertomista heidän kanssaan, kun he kasvattavat Upside Down Pictures -kuvia, ja toivottaa Hilaryn tervetulleeksi luovaksi kumppaniksi.

Ted Sarandos

Muistan ensimmäisen teatterissa näkemäni elokuvan, ensimmäisen VHS-nauhan, jonka sain jouluksi, ensimmäisen kansainvälisen yhden arkin, josta tarjoilin ebayssa, koska se oli viileämpi kuin kotimainen. Ja ensimmäisellä kerralla tapasin Mattin ja Rossin. Kaikki nämä uraauurtavat hetket ovat johtaneet tähän naurettavan viileään tilaisuuteen rakentaa yritys Duffer Brothersin kanssa, jossa tuotamme elokuvia ja televisiota, koska rakastamme elokuvia ja televisiota. Tämä rakkaus on Upside Down Picturesin ytimessä, jossa voimme tehdä yhteistyötä muiden artistien kanssa projekteissa koko genressä. Me kaikki rakastamme sitä, mitä teemme, ja olemme innoissamme voidessamme tehdä yhä enemmän.

Hilary Leavitt

Tietoja Dufferin veljistä

Duffer Brothers puhkesi näyttämölle vuoden 2011 lopulla, kun heillä oli juuri yliopistosta lähtien useita elokuvastudioita, jotka kilpailivat kauhutrilleri-spec-käsikirjoituksestaan HIDDEN, joka laskeutui Warner Brosiin. The Duffers ohjasi elokuvan, jonka pääosissa olivat Alexander Skarsgard ja Andrea Riseborough ja joka julkaistiin vuonna 2015. He kirjoittivat ja olivat johtavia tuottajia M. Night Shyamalanin hittitelevisio-ohjelmassa WAYWARD PINES. Duffer Bros loi sitten maailmanlaajuisen ilmiön, STRANGER THINGS, Netflixille vuonna 2016, pääosissa Winona Ryder ja David Harbour. Sarjan neljäs kausi, jonka he kirjoittivat, ohjasivat ja tuottivat, julkaistiin kesäkuussa 2022.

Tietoa Hilary Leavittista

Leavitt aloitti uransa BBC Americassa, jossa hän auttoi kehittämään ja johtamaan Emmy-palkittua® sarjaa ORPHAN BLACK. Sitten hän toimi televisiojohtajana MRC: ssä, jossa hän auttoi paimentamaan OZARKia Netflixiin, THE GREAT huluun, ja kehitti Apple -sarjan SHINING GIRLS. Leavitt lanseerasi sitten tuotantobannerinsa Blazerin, jolla oli yleinen tuotantosopimus Hulussa. LGBTQIA+ -yhteisön ylpeä jäsen, hän painotti queer- ja naisvetoisia projekteja, mikä johti yhteistyöhön monenlaisten erilaisten taiteilijoiden ja luovien kumppaneiden kanssa, mukaan lukien Our Lady J, Liz Hannah, John Wells Productions ja monet muut. Hän oli myös konsultti KILLING EVE :ssä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa