Bluey-sarjan ensimmäinen erikoisjakso saa maailmanlaajuisen ensiesityksen

Ajankohtaista Disney Disney+

Bluey-sarjan ensimmäinen erikoisjakso saa maailmanlaajuisen ensiesityksen samanaikaisesti Disney+ -palvelussa ja Disney Channel -kanavalla.

Uusi jakso nimeltään Ghostbasket saa ensiesityksensä 7. huhtikuuta, johtaen sarjan erikoisjaksoon, joka julkaistaan 14. huhtikuuta.

Disney Branded Television, BBC Studios Kids & Family ja Australian Broadcasting Corporation (ABC) ovat ilmoittaneet, että Bluey-sarjan seuraavat uudet jaksot, mukaan lukien pidennetty erikoisjakso, saavat ensiesityksensä huhtikuussa. Kyseessä on sarjan ensimmäinen maailmanlaajuinen yhtäaikainen julkaisu. Uusi jakso, nimeltään Ghostbasket, debytoi sunnuntaina 7. huhtikuuta, ja 28-minuuttinen erikoisjakso The Sign julkaistaan viikkoa myöhemmin, sunnuntaina 14. huhtikuuta. Kummatkin jaksot tulevat Suomessa katsottaviksi sekä Disney+ -palveluun että Disney Channel -kanavalle.

”The Sign” on ”Blueyn” pisin jakso tähän mennessä. ”Ghostbasket” on standardin mittainen jakso. Molemmat jaksot ovat sarjan luoja ja kirjoittajan Joe Brummin käsialaa, ohjannut Richard Jeffery ja tuottanut Ludo Studio.

”Bluey” oli vuoden 2023 päätteeksi ykkössarja esikouluikäisille ja lapsille sekä toiseksi eniten striimattu sarja kaikista yleisöistä, Nielsenin mukaan. Kymmenen uutta jaksoa sarjasta esitettiin Disney+:ssa tammikuussa ja ne alkavat tulla ulos Disney Channelilla huhtikuun 1. päivästä lähtien.

Siitä lähtien kun se lanseerattiin Australiassa vuonna 2018, ”Bluey” on saanut miljoonia faneja ympäri maailmaa, ja se on laajalti kiitelty sydämellisestä ja hauskanpidosta kuvauksesta perhe-elämästä ja leikistä. Sarja seuraa Blueytä, rakastettavaa ja loputtoman energistä Blue Heeler -koiraa, joka asuu äitinsä, isänsä ja pikkusiskonsa Bingon kanssa.

Maailmanlaajuinen katsojamenestys, kriitikoiden ylistämä sarja on palkittu useilla palkinnoilla, mukaan lukien viides peräkkäinen AACTA:n paras lastenohjelma -palkinto, International Kids Emmy® -palkinto, Television Critics Association -palkinto, BAFTA Children & Young People -palkinnot, Critics’ Choice Award -ehdokkuudet ja monet muut.

ABC Children’sin ja BBC Studios Kids & Family -osaston yhteisesti tilaama ”Bluey” on luotu ja kirjoitettu Joe Brummin toimesta ja sitä tuottaa useita Emmy-palkintoja voittanut Ludo Studio yhteistyössä Screen Queenslandin ja Screen Australian kanssa. Sarja striimataan Yhdysvaltojen ja maailmanlaajuisille yleisöille (Australiaa, Uutta-Seelantia ja Kiinaa lukuun ottamatta) Disney Channelilla, Disney Juniorilla ja Disney+:ssa BBC Studios Kids & Familyn ja Disney Branded Televisionin välisen globaalin lähetystoimintasopimuksen kautta.

Ludo Studiosta

Ludo Studio on moninkertainen Emmy®- ja Logie-palkittu australialainen studio, joka luo ja tuottaa alkuperäisiä käsikirjoitettuja draamaa, animaatiota ja digitaalisia tarinoita, jotka ovat upeiden paikallisten lahjakkuuksien käsialaa, ja joita jaetaan globaalisti ja rakastetaan kaikkialla yleisöjen keskuudessa.

BBC Studios Kids & Family -osastosta

BBC Studios Kids & Family on olennainen osa BBC Studios -sisältöjättiläistä – BBC Groupin kaupallista tytäryhtiötä, joka tuottaa, sijoittaa ja jakaa sisältöä globaalisti. Erikoistuneella tietämyksellään siitä, mikä saa nuoret yleisöt innostumaan, BBC Studios Kids & Family tunnistaa, kehittää ja sijoittaa upeisiin projekteihin ja tekee niistä maailmanlaajuisia hittituotteita, ottamalla sisällön käsitteestä, kehityksestä ja tuotannosta aina franchise-hallintaan ja jakeluun saakka.

Osaston monialainen portfolio sisältää joitain jännittävimpiä ja menestyksekkäimpiä brändejä maailmassa, joilla on BAFTA- ja kansainvälisiä Emmy-palkintoja voittanutta käsityötä ja tarinankerrontaa, kuten Bluey, Hey Duggee, Hey Duggeen oravaclub, Deadly Mission Shark, Andy’s Amazing Adventures, Supertato ja Popularity Papers.

Osaston jatkuvasti kasvavaan valikoimaan kuuluvat myös Rafi the Wishing Wizard, Stan Can, Peter & The Wolf ja Pickle Storm, sekä vakiintuneita UK-hittejä ja ikonisia ohjelmia, kuten Blue Peter, The Dumping Ground, JoJo & Gran Gran, The Beaker Girls, Lagging ja CBeebies: Shakespeare at the Globe. Tuotantoja näytetään kanavilla ja johtavilla sisältöalustoilla ympäri maailmaa, mukaan lukien CBeebies, CBBC, Disney, ABC Australia, Tencent China ja Nickelodeon.

Instagram: @DisneyPlusFI | @DisneyJunior | @OfficialBlueyTV
Facebook: @DisneyPlusFI | @DisneyJunior | @OfficialBlueyTV
TikTok: @DisneyPlus | @DisneyJunior | @Bluey
YouTube: @DisneyJunior

Bluey Official Website | Play Games, Watch Videos & More!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa