kotikisojen avausottelua seurasi yli kaksi miljoonaa suomalaista kotikisojen avausottelua seurasi yli kaksi miljoonaa suomalaista

Jääkiekon MM kotikisojen avausottelua seurasi yli kaksi miljoonaa suomalaista

Ajankohtaista MTV

Jääkiekon MM-kisojen avausottelu houkutteli yli kaksi miljoonaa suomalaista tv:n ääreen. Leijonien MM-urakka jatkuu tänään ottelulla Latviaa vastaan.

Leijonat villitsi kotiyleisön MM-kisojen avausottelussa kaatamalla Norjan maalein suvereenein ottein maalein 5–0. Tampereen täysi areena antoi tukensa omilleen, mutta suomalaiset kerääntyivät seuraamaan perjantai-illan avausottelua sankoin joukoin myös kotikatsomoihin.

Suomi-Norja-ottelua seurasi tv:stä perjantaina yli 2,1 miljoonaa suomalaista. Keskikatsojamäärä MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilla oli yhteensä 1,28 miljoonaa.*

”Kotikisoja on selvästi odotettu. On hienoa nähdä yleisön sankoin joukoin kannustavan Leijonia niin paikan päällä Tampereella kuin vastaanottimien ääressä. MM-kisat on nyt saatu komeasti käyntiin – Leijonille loistavaa menestystä ja kisakatsomoihin hienoja urheiluelämyksiä!”, toivottaa MTV:n Channels & Digital Consumption -yksikön johtaja Iina Eloranta.

Suomi jatkaa pelejä heti lauantaina

Viikonloppuisin MM-kisapäivään virittäydytään jo aamusta alkaen C Moren Juhlapäivässä, jonka avaa kello 10.00 Tuomas Nyholmin juontama Herätys, Leijonat! -ohjelma. Lauantaina luvassa on studiolliset ottelulähetykset myös Ruotsin ja Itävallan sekä Sveitsin ja Italian välisistä kohtaamisista.

Myös Leijonat palaa kaukaloon heti lauantaina, jolloin vastaan luistelee viime vuoden kisaisäntä Latvia. C Moressa valmistautuminen illan otteluun alkaa kello 19.00 MM-etkot-ohjelmassa ja kello 19.30 ennakkostudiossa, jossa Teemu Niikon seurana ovat asiantuntijat Lauri MarjamäkiMikko Koivu sekä vaihtoaitioiden välistä raportoiva Sami Kapanen. MTV3-kanavalla ennakkostudio käynnistyy kello 20.00.

Lähde: MTV
Kuva: Onni Ojala

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa