C Moren draamauutuus Sininen enkeli vie 80-luvulle rahan ja himon pyörteisiin C Moren draamauutuus Sininen enkeli vie 80-luvulle rahan ja himon pyörteisiin

C Moren draamauutuus Sininen enkeli vie 80-luvulle rahan ja himon pyörteisiin

Ajankohtaista C More

Uusi kotimainen C More -alkuperäissarja Sininen enkeli kuvaa elävästi 1980-luvun värikästä nousukautta Helsingissä, jossa jokainen haluaa osuutensa vauraudesta ja hauskanpidosta. Aleksi Mäkelän ohjaaman sarjan pääosissa nähdään Heikki Ranta, Saga Sarkola, Wilhelm Enckell, Linnea Leino, Santeri Helinheimo Mäntylä ja Sonja Kuittinen. Sininen enkeli alkaa C Moressa 2. kesäkuuta.

Kotimainen C Moren alkuperäisuutuus Sininen enkeli on kahdeksanosainen draamasarja, joka kuvaa 80-luvun Helsingissä kukoistavaa juppikulttuuria ainutlaatuisella tavalla. Puumalassa pientilallisen poika Marko Hyyryläinen päättää lähteä opiskelemaan Helsingin yliopistoon. Nousukautta aloittelevassa pääkaupungissa kohtalo puuttuu peliin, ja väärinkäsityksen ansiosta Markoa luullaan vuokraemäntänsä Margharetha Goldsteinin sukulaispojaksi. Arvostettu sukunimi avaa Markolle ovet nuorten menestyjien seurapiireihin ja vapautuneen rahamaailman bisneskuvioihin. Marko iskee silmänsä uuden liikekumppaninsa Sampon tyttöystävään Lauraan, mutta yhteinen tulevaisuus jää vain haaveeksi, kun merelliset vappujuhlat päättyvät traagisesti. Lopulta identiteettinsä, historiansa ja perheensä hylännyt Marko pyrkii vain selviytymään punomassaan valheiden verkossa. 

Sarjan pääosassa nähdään ensimmäisen pääroolinsa draamasarjassa tekevä Heikki Ranta (Rantabaari, Putous). Muissa keskeisissä rooleissa näyttelevät Saga Sarkola (Marian paratiisi), Wilhelm Enckell (Tove), Santeri Helinheimo Mäntylä (Koukussa), Sonja Kuittinen (Mädät omenat), Linnea Leino (Tytöt, tytöt tytöt, Putous), Kristiina Halttu (Sorjonen, Tummien perhosten koti), Pertti Sveholm (Kämppikset, Ex-onnelliset), Taisto Oksanen (Pohjolan laki, Bullets), Kaija Pakarinen (Transport, Downshiftaajat), Milka Ahlroth (Pahan väri, Kansan vihollinen) ja Matti Onnismaa (Karkurit, Armomurhaaja). Sininen enkeli -sarjan on ohjannut Jussilla palkittu Aleksi Mäkelä (Olen suomalainen, Roba).  Sarjan ovat käsikirjoittaneet Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen ja Pete Suhonen. Sarjan on C Morelle tuottanut Solar Films.

Lähteet: C More


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa