Viikon Netflix suositukset

Ajankohtaista Netflix

Suoratoistopalvelu Netflix on suosittu ajanviete varsinkin nyt kun ei hirveästi muuta aktiviteettia löydy kotona ollessa. Monella voikin olla se ongelma ettei tiedä mitä seuraavaksi voisi katsoa mutta onneksi tämä viihdejätti päivittää joka viikko kirjastoaan.

Toki yksi huonoja puolia palvelussa on viimeaikoina lisääntyneet B-luokan elokuvat jotka yleensä on roskaa mutta niistäkin löytyy yllättäviä helmiä. Toki budjettisyistä noissa elokuvissa erikoistehosteet eivät ole ihmeelliset mutta päätimme silti sisältää yhden niistä tälle listalle.

Tämän viikon Netflix viihdelistaus

Thunder Force – Komedian täytteinen ”supersankari” elokuva Thunder Force on varsin virkistävä vaihtelu muihin totisempiin sankarielokuviin ja sisältää niin hyvää näyttelyä kuin myös yllättävän hyvän juonen. Yleensä komediaelokuvissa juoni ei ole se pääasia eikä se tässäkään ole vaikka se onkin hyvin hiottu. Charlien Enkeleistä ja Gilmore Girls sarjasta tunnettu Melissa McCarthy toimii pääroolissa Octavia Spencerin kanssa ja heillä on todella rento ja hyvä kemia keskenään.

Leprechaun – Tämä B-luokan ”kauhu” elokuva ei ole niille jotka kaipaavat kauhua vaan niille jotka haluavat rentoa huumoria joka olikin tämän elokuvan pelastus kun itse katsoin tämän. Elokuvassa on osittain kohtalaista näyttelyä mutta tätä elokuvaa ei pidä ottaa millään tavalla tosissaan. Se missä tämä elokuva on hyvä on huumori. Tätä voisi hyvinkin verrata kotielokuvaksi ja näinkin pienellä budjetilla se on yllättävän hyvin tehty.

ANNA – Ensisilmäyksellä ajattelin että tämä on joku venäläinen nopeasti kasattu b-luokan elokuva mutta sitten päätinkin katsoa mistä on kyse. Hetken aikaa jouduin sulattelemaan sitä että elokuva sisältää tähtiä kuten Luke Evans, Cillian Murphy sekä Helen Mirren. Eikä heistä yksikään edes näyttele pääosaa vaan sitä paikkaa piti Sasha Luss joka oli täydellinen KGB agentti. Elokuvan yksiä isoimpia plussia oli se ettei se yrittänyt olla niin kuin muut vakooja elokuvat joissa päähahmolla on tietty kohde ja matkalla sivukohteita. Ei, elokuvan pointti oli juuri se että millaista on olla vakooja, ainakin elokuvissa siis.

Me täällä Viihdecornerilla koitamme joka viikko ja joka päivä tuoda teille kaikkea viihteen maailmasta, välillä myös pelien maailmasta. Mikäli kasinopelit ja videopelit kiinnostaa niin kannattaa kurkata meidän toiselle sivustolle.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Uudistettu Espoon eläinsairaala palvelee 24h

Lemmikeillä on nyt mahdollisuus ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon myös Espoossa. Uudistunut Espoon Eläinsairaala on tänään aloittanut päivystystoiminnan Suomenojalla, osoitteessa Kurjenkellontie 14. Uudistuneen eläinsairaalan yhteydessä toimii myös Euroopan ensimmäinen urheilukoirien hoitoon erikoistunut klinikka.

Sosiaalinen media – tärkeä markkinoinnin kanava

Sosiaalinen media on tärkeä markkinoinnin kanava, jonka avulla yritykset voivat tavoittaa laajan yleisön ja lisätä brändin näkyvyyttä. Sosiaalinen media tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, ja sen avulla voidaan rakentaa vuorovaikutteista sisältöä, tavoittaa uusia asiakkaita ja rakentaa yhteisöllisyyttä. Sosiaalisen median alustoja ovat muun muassa Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. On tärkeää valita oikeat kanavat ja kohdentaa markkinointiviestit oikealle kohderyhmälle. Kun sosiaalinen media on hyödynnetty oikein, se voi kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa merkittävästi.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa