Arvostelussa Amazon Prime Videon Jack Ryan - kausi 4 Arvostelussa Amazon Prime Videon Jack Ryan – kausi 4

Arvostelussa Amazon Prime Videon Jack Ryan – kausi 4

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Jälleen kerran saamme seurata amerikkalaisen CIA:n agentin Jack Ryanin (John Krasinski) otteita, hänen selvittäessään uutta uhkaa USA:n hallinnolle. Tällä kertaa Jackin matka vie mm. Meksikoon ja Kroatiaan ja siinä missä hänell äon mukanaan tuttuja kuten Mike November (Michael Kelly), on hänen monivuotinen tukijansa James Greer (Wendell Pierce) jäänyt suorittamaan omia selvittelyitään Washingtoniin.

Amazon Prime on julkaissut jaksoja rauhalliseen tahtiin ja me teimme tämän arvostelun jakson numero 4 katseltuamme. Sarjan edellisten kausien arvosteluja voit lueskella sivustomme arkistoista – eli Jack Ryanin seikkailut ovat tulleet meille tutuiksi aina ensimmäisestä kaudesta alkaen, samoin kun olemme nähneet Jackin kasvutarinan analyytikosta CIA:n huipulle.

Itseasiassa Jack aloittaa kauden CIA:n varapomona, mutta toteaa nopeasti, ettei työn tekeminen aktiivisena agenttina ole mahdollista sillä tasolla. Hänen pitäisi olla toisaalla kertomassa ja vastailemassa senaatin kysymyksiin, ja toisaalla pelastamassa USA:ta. Yhtälö ei toimi, joten virallisesti hän eroaa tehtävistään – todellisuudessa Jack tekee sopimuksen CIA:n virkaatekevän johtajan Elizabeth Wrightin (Betty Gabriel) kanssa päästäkseen jahtamaan pahiksia. Jackin tukena on Miken lisäksi myös syvällä liigojen maailmoissa työskennellyt erikoisjoukkojen operaattori Domingo ”Ding” Chavez (Michael Peña) etsimässä väylää päästä keskustelemaan kenties heidän puolellaan olevan triadin pomon Chao Fah’n (Jack Ryan) kanssa.

Matkalla ollaan taas porukalla maasta toiseen rikollisten perässä ja jo neljän jakson jälkeen voidaan olla varmoja, ettei tästäkään kaudesta puutu tapahtumia. Tähän mennessä kuitenkin itse tapahtumat ovat pysyneet järkevällä tasolla ja uusia hahmoja on tuotu tasaisesti – ei liian nopeasti ja kokonaisuus pysyy hyvin käsissä.

Suosittelemme sarjaa kaikille agenttijännäri- toimintasarjoja katsoville.

Ongelmia kotirintamalla

Siinä missä Jack kavereineen lahtaa rikollisia Meksikossa ja edelleen Kroatiassa, Creer joutuu huomaamaan itse joutuneensa maalitauluksi. Johtaja Wright vastaavasti saa neuvoja senaatilta ja hänen pitäisi katkaista CIA:n siteet Jackiin, mutta kun kytemässä on useita palopesäkkeitä, kuten sisällissota Afrikan valtiossa, missä Wright käväisee rauhoittelemassa tilanteita, ei senaatin tiukentunut kontrolli ennen varsinaista viran nimittämistä satu oikein kohdilleen.

Sarjan tulevaisuus

Tämän hetken tietojen mukaan tämä neljäs kausi on viimeinen Tom Clancyn Jack Ryan kausi Amazon Primelle, tai ainakin näin olisi alussa sovittu. Sen sijaan Chavez on saamassa oman Spinoff sarjan, jota tuottanee John Krasinski, aivan kuten tuottaa tätä Jack Ryan-sarjaakin. Chavez on Clancyn kirjojen tuotoksia aivan kuten Ryan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa