Arvostelussa Amazon Primen Jack Ryanin kolmas kausi

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu Luettavaa Sarjat

Jack Ryan (John Krasinski) on Amazon Primen CIA-agenttisarja, joka on nyt edennyt kolmannelle kaudella. Arvostelimme sarjan ykköskauden pari vuotta sitten, ja tässä kolmannessa kaudessa Jack on jo kunnostautunut ja kovia kokenut agentti. Kolmannella kaudella Jackin seikkailut jatkuvat Euroopassa ja matka vie Tsekkien, Venäjän, Englannin, Italian ja Viron lisäksi myös Suomeen, Kotkaan – mutta mistä tällä kaudella on kyse? Onko tohtori Jack Ryanista, entisestä analyytikosta oikeasti tositoimiin?

Sarjan kolmas kausi tuo tullessaan myös Ryanin vanhan pomon takaisin kuvioihin, kun James Greerin (Wendell Pierce) Venäjän tietoja ja tuntemusta tarvitaan, samoin kuin Ryan tulee tarvitsemaan vanhan CIA:sta lähteneen kaverinsa Mike Novemberin (Michael Kelly) yhteyksiä yrittäessään ratkoa Eurooppaa uhkaavaa tilannetta.

Sarja etenee tasaisesti kohti viimeisiä kohtauksia ja kauden kahdeksan jaksoa oli sopiva mitta tälle seikkailulle, josta ei puuttunut historian viittauksia tai Euroopan poliittisen tilanteen analyysejä – näkyvillä oli vain se, että tämä sarja ehdittiin tehdä ennen Ukrainan sodan nykyvaiheita, mutta jo tämän aikana venäläiset olivat ottaneet Krimin haltuunsa.

Jack saa matkan aikana apuja (kai?) erikoiselta taholta, kun Venäjän tiedustelun pitkäaikainen agentti, eversti Luka Goncharov (James Cosmo) välittää hänelle tietoja mahdollisesta ydinainekuljetuksesta Venäjältä Eurooppaan. Kaiken takana tuntuu olevan entinen venäläinen sotilas, nykyisen Tsekin presidentin Alena Kovacin (Nina Hoss) isä Petr Kovac (Peter Guinness), mutta oman ison lusikkansa on soppaan laittanut myös uusi Venäjän ulkoministeri Alexei Petrov (Alexej Manvelov). Tarina kietoituu lopulta NATO vs Venäjä kuvioksi, jossa taustalla käydään poliittista valtataistelua kohti kenties erilaista Venäjää, ja tästä saa vihiä siis myös Ryan kavereineen, mutta miten lopulta käy?

Vaikka sarjassa nähdään sotilastyylistä tapahtumaa, on kyseessä kuitenkin enemmän vanhan mallinen Bond-agenttisarja, missä pääagenttina oleva Tohtori Ryan etenee vastustelusta huolimatta, ja pomoistaan välittämättä kohti lopullista ratkaisua – onneksi kuitenkin yksi hänen CIA pomoistaa kuitenkin luottaa häneenja Elizabeth Wright (Betty Gabriel) todistaa olevansa sittenkin enemmän Ryanin puolella, kuin häntä vastaan- mikä ei aivan alussa ole niin tapahtumien ollessa Italian, Kreikan ja Turkin maastoissa.
Sarjaa ei pidä arvostella liian kriittisesti, kyse on kuitenkin viihteestä, ja sellaista tämä sarja onkin – ihan ok amerikkalaista viihdettä. Ei tässä kovin suurempia jännitysmomentteja ole, mutta ajankuluksi ihan ok sarja.


Sarjasta on luvassa myös kausi neljä, jonka Amazon on ilmoittanut tulevan 23.12.2023. Neloskaudella lähdetään todennäköisesti selvittelemää terroristien rahahanoja ja rahan kulkeutumista USA:sta terroristeille. Kausi neljän tuo ruutuun taas tutut näyttelijät mutta luonnollisesti sivuroolit muuttuvat tapahtumien siirtyessä jälleen pois Euroopan mantereelta.


Muuta luettavaa muualta

LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultraan – huippuluokan älypuhelin

Samsung Galaxy S21 Ultra on yksi markkinoiden kehittyneimmistä älypuhelimista. Se tarjoaa huippuluokan teknologian, kuten 5G-yhteyden, tehokkaan suorittimen ja erinomaisen kameran. Lisäksi sen suuri ja tarkka näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan videoiden katseluun ja pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy S21 Ultra on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Nettibingo – helppo tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin

Nettibingo on hauska ja vaivaton tapa pelata bingoa ilman tarvetta lähteä fyysiselle pelipaikalle. Pelaaja voi nauttia pelistä missä ja milloin tahansa, sillä nettibingo on saatavilla ympäri vuorokauden. Lisäksi pelin aloittaminen on helppoa ja nopeaa, ja voittojen lunastaminen sujuu kätevästi verkossa. Nettibingossa voi pelata yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa, mikä tekee siitä sosiaalisen pelimuodon. Kokonaisuudessaan nettibingo on kätevä ja viihdyttävä tapa pelata ja voittaa kotisohvalta käsin.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa