renegade nell renegade nell

Katso tästä Disney+:n Renegade Nellin traileri

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto

Disney+ on julkaissut toiminnantäyteisen teaser-trailerin Original-sarjasta Renegade Nell. Kahdeksanosaisen Original-sarjan ovat käsikirjoittaneet ja luoneet BAFTA-palkittu käsikirjoittaja Sally Wainwright (Happy Valley) sekä ohjaaja Ben Taylor (Sex Education). Sarjan kaikki jaksot saapuvat katsottavaksi yksinoikeudella Disney+ -palveluun 29. maaliskuuta.

Nell Jackson, nokkela ja rohkea nuori nainen, joutuu lavastetuksi murhaan. Odottamattomien tapahtumien myötä Nellistä tulee pahamaineinen maantierosvo 1800-luvun Englannissa. Mutta kun maaginen henki nimeltä Billy Blind ilmestyy.


Renegade Nellin näyttelijät

Renegade Nell on sarja, jossa pääosaa ”Nell Jacksonina” esittää Louisa Harland tunnetusta Derry Girls -sarjasta. Sarjassa nähdään myös Frank Dillane ”Charles Devereuxin” roolissa ja Alice Kremelberg ”Sofia Wilmotina”. Lisäksi sarjassa esiintyvät Ényì Okoronkwo ”Rasselasina”, Jake Dunn ”Thomas Blanchefordina”, Bo Bragason ”Roxy Trotterina”, Florence Keen ”George Trotterina”, Nick Mohammed ”Billy Blindina”, Joely Richardson ”Lady Eularia Moggerhangarina” ja Adrian Lester ”Robert Hennessey, Earl of Poyntonina”. Muita merkittäviä rooleja näyttelevät Pip Torrens ”Lord Blanchefordina” ja Craig Parkinson ”Sam Trotterina”.

Tuotantoyksityiskohdat

Renegade Nell tuotetaan Lookout Point -yhtiön toimesta. Sarjan executive-tuottajina toimivat Sally Wainwright, Ben Taylor, Faith Penhale, Will Johnston ja Louise Mutter Lookout Pointilta sekä Johanna Devereaux Disney+:lta. Ohjaajina sarjassa ovat Amanda Brotchie (tunnetaan sarjasta Gentleman Jack) ja MJ Delaney (tunnettu Ted Lasso -sarjasta). Sarjan tuottaja on Jon Jennings ja Stella Merz.

Juonikuvaus

Renegade Nellin juonikuvausta ei ole annettu, mutta sen vahvan näyttelijäkaartin ja tuotantotiimin perusteella voidaan odottaa laadukasta ja mielenkiintoista draamasarjaa. Sarja yhdistää todennäköisesti historiallisia elementtejä moderniin kerrontaan, ja sen monipuolinen näyttelijäkaarti luo odotuksia syvällisistä ja vakuuttavista hahmoista.

Sarjan odotukset

Renegade Nellin odotetaan olevan kiinnostava lisäys sekä Disney+:n että Lookout Pointin tuotantokatalogiin. Sarjan laadukas tuotanto, tunnetut näyttelijät ja kokenut ohjaus- ja tuotantotiimi lupaavat korkealaatuista viihdettä. Yleisö odottaa innolla sarjan ensi-iltaa ja sen tuomaa uutta näkökulmaa draamasarjojen genreen.

 1. Louisa Harland – Pääosan esittäjä, tunnettu Derry Girls -sarjasta
 2. Frank Dillane – Charles Devereuxin roolissa
 3. Alice Kremelberg – Sofia Wilmotina
 4. Ényì Okoronkwo – Rasselasina
 5. Jake Dunn – Thomas Blanchefordina
 6. Bo Bragason – Roxy Trotterina
 7. Florence Keen – George Trotterina
 8. Nick Mohammed – Billy Blindina
 9. Joely Richardson – Lady Eularia Moggerhangarina
 10. Adrian Lester – Robert Hennessey, Earl of Poyntonina
 11. Pip Torrens – Lord Blanchefordina
 12. Craig Parkinson – Sam Trotterina

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa