Renegade Nell tulossa Disney+ tarjontaan

Ajankohtaista Disney Disney+

Sarjan ovat luoneet BAFTA-palkittu käsikirjoittaja Sally Wainwright ja arvostettu ohjaaja Ben Taylor. Kahdeksanjaksoinen toimintaa ja seikkailua yhdistävä Original-sarja saa ensi-iltansa keväällä 2024.

Disney+ julkaisi tänään ensimmäiset kuvat odotetusta brittiläisestä Original-sarjasta Renegade Nell. Sarja saa ensi-iltansa keväällä 2024 maailmanlaajuisesti Disney+-palvelussa. Original-seikkailusarja on Lookout Pointin tuottama, ja sen ovat luoneet BAFTA-palkittu käsikirjoittaja Sally Wainwright (Happy Valley, Gentleman Jack) ja arvostettu ohjaaja Ben Taylor (Sex Education, Catastrophe). Louisa Harland (Derry Girls) näyttelee nimiroolissa Nelliä, nokkelaa ja rohkeaa nuorta naista, joka lavastetaan murhaan. Odottamattomien tapahtumien myötä Nellistä tulee pahamaineinen maantierosvo 1800-luvun Englannissa. Mutta kun Nick Mohammedin (Ted Lasso) esittämä maaginen henki nimeltä Billy Blind ilmestyy, Nell tajuaa, että hänen kohtalonsa on suurempi kuin hän oli koskaan kuvitellutkaan. 


”Renegade Nell” on toiminta- ja fantasiaseikkailusarja, jossa on kahdeksan 45 minuutin jaksoa. Sarjassa Frank Dillane, joka tunnetaan rooleistaan ”The Essex Serpent” ja ”Fear the Walking Dead” -sarjoissa, esittää Nellin oikukasta ystävää ja toisinaan vastustajaa Charles Devereuxia, hurmaavaa roistoa, jolla on vaarallinen ja pahamaineinen toinen minä. Adrian Lester (”Trigger Point”, ”Mary Queen of Scots”) näyttelee Poyntonin jaarlia, mestarillista poliittista juonittelijaa ja manipuloijaa, joka liittoutuu Nelliä vastaan Sofia Wilmotin kanssa. Sofiaa esittää Alice Kremelberg (”The Sinner”), nuori leski, joka haluaa valtaa ja itsenäisyyttä hinnalla millä hyvänsä.

Joely Richardson (”Nip/Tuck”) näyttelee eksentrinen sanomalehtimoguli Lady Eularia Moggerhangeria, kun taas Pip Torrens (”The Crown”, ”Poldark”) nähdään Lord Blanchefordin roolissa – Sofian ja hänen huikentelevaisen, kiusaavan veljensä Thomasin isänä. Thomasin roolissa esiintyy Jake Dunn (”Half Bad”). Ényì Okoronkwo (”The Lazarus Project”) tähdittää sarjaa Rasselasina, eloisana tallipoikana, joka liittyy Nellin ja hänen sisartensa pakomatkalle omassa vapauden tavoittelussaan. Uudet tulokkaat Bo Bragason ja Florence Keen näyttelevät Nellin kahta nuorempaa sisarta Roxya ja Georgea, ja Craig Parkinson (”Line of Duty”, ”Black Mirror: Bandersnatch”) on Nellin hyväsydäminen isä Sam.

”Renegade Nell” on Lookout Pointin tuottama Disney+ UK:n alkuperäissarja. Sarjan ohjaajina toimivat Amanda Brotchie (”Gentleman Jack”) ja MJ Delaney (”Ted Lasso”). Sarjan tuottaja on Jon Jennings ja tuottaja Stella Merz. Executive tuottajina ovat Sally Wainwright, Ben Taylor, Faith Penhale, Will Johnston ja Louise Mutter Lookout Pointille sekä Johanna Devereaux Disney+:lle.

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on Disneyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live-action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelun kautta avautuu ennennäkemätön pääsy Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa