Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan palaa uudella huolipaneelikokoonpanolla 5. helmikuuta

Ajankohtaista

Pitääkö olla huolissaan? jatkuu uusin jaksoin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin 5.2. klo 21 alkaen. Pirjo Heikkilä aloittaa pestinsä ohjelman uutena vakiopanelistina.

Pitääkö olla huolissaan? alkaa taas ja tarjoilee aimo annoksen vauhdikkaita paikallaanolokohtauksia. Suomalaiset ovat tänäkin vuonna tunkeneet postilaatikot täyteen huolenaiheita ja panelistien on aika vastata niihin. Joko suoraan tai epämääräisesti. Uusi kausi pyörähtää käyntiin sunnuntaina 5. helmikuuta kello 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Kauden mittaan ohjelmassa vieraina nähdään Juhana Vartiainen, Sonja Kailassaari, Ville Ranta, Matleena Kuusniemi, Mikko Vaismaa, Samuli Siltanen, Sara Salmani, Matti Häyry, Sisko Savonlahti, Santtu Karvonen, Peltsi Peltola ja Matti Patronen.

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Jenni Pääskysaari, rinnallaan tutut panelistit Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen. Pitkän linjan koomikko Pirjo Heikkilä aloittaa ohjelman uutena vakiopanelistina. Heikkilä ottaa haltuunsa Kari Hotakaisen aiemmin hoitaman tontin. Hotakainen jätti huolipaneelin 11. tuotantokauden päätteeksi. Kuvauksista Heikkilälle jäi mieleen lähinnä tunnelma.


”Muistan vain nauraneeni, mutta en muista mille. Kerran Tuomas ja Miika muistelivat aika kauan jonkun itäsaksalaisen urheilijan korkeushyppytuloksia. Muistan, että Jennin kanssa vaan valuimme penkkejä pitkin ja odotimme, että milloin juttu loppuu”, hän kertoo kuvausten kulusta.

Panelistin näkövinkkelistä parhaat puitavat huolet ovat Heikkilän mukaan sellaisia, joissa on jotain tunnistettavaa mukana.

”Sellaiset oikeat, mutta eivät maailman suurimmat huolet. Kuten vaikkapa sellainen, jossa anoppia ärsytti se, että hänen tyttärensä mies kutsuu häntä anopiksi. Sana kuulostaa kuulemma kuittailulta”, koomikko kuvailee.  

Lähde: MTV


Muuta luettavaa muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle.

Tagged

Vastaa