tuhkimo 4k tuhkimo 4k

Tuhkimon 4K versio tulossa 25.elokuuta

Ajankohtaista Disney+

Disney+ julkaisee kansainvälisellä prinsessaviikolla, 25. elokuuta, upean restauroinnin Walt Disneyn vuoden 1950 animaatioklassikosta Tuhkimo. Walt Disney Animation Studiosin 100-vuotisjuhlien ja D100-juhlallisuuksien kunniaksi julkaistava upouusi restaurointi on ensimmäinen kerta, kun Tuhkimon voi kokea 4K-formaatissa.

Julkaisu on huipentuma monivuotisesta ponnistuksesta, johon osallistui Walt Disney Studiosin restaurointi- ja konservointitiimi, joka työskenteli läheisessä yhteistyössä Walt Disney Animation Studiosin avaintoimijoiden kanssa. Tuloksena on elokuvan alkuperäistä loistoa kunnioittava versio, joka näyttää ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan.

Tuhkimon 4K-restauroitu versio sai festivaaliensi-iltansa jo aiemmin tänä vuonna Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla, jossa se voitti Kultaisen karhu -palkinnon 52 vuotta aiemmin.

Lähde: Disney


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa