disney+ ihmeellinen maailma

WALT DISNEY ANIMATION STUDIOSIN IHMEELLINEN MAAILMA SAA ENSIESITYKSENSÄ DISNEY+ -PALVELUSSA 23. JOULUKUUTA

Ajankohtaista Disney+

Disney+ tarjoaa jännittävän joululahjan faneilleen, kun Walt Disney Animation Studiosin Ihmeellinen maailma -elokuva suuntaa Disney+ -palveluun 23. joulukuuta alkaen. Uusi key art ja special look -traileri ovat nyt ladattavissa ja katsottavissa.

Ihmeellinen maailma esittelee katsojilleen Claden tutkimusmatkailijaperheen. He tutkivat kartoittamatonta ja petollista maata mukanaan sekalainen sakki, johon kuuluvat ilkikurinen klöntti, perheen koira ja liuta hurjan nälkäisiä olioita.

Alkuperäisissä äänirooleissa: Oscar®- ja Tony Award® -ehdokas Jake Gyllenhaal on Searcher Clade, perheenisä, joka joutuu mukavuusalueensa ulkopuolelle arvaamattomalla tehtävällä. Emmy®- ja kaksinkertainen Golden Globe® -ehdokas Dennis Quaid on Searcherin elämää suurempi löytöretkeilijäisä Jaeger. Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvantekijä ja muusikko Jaboukie Young-White on Searcherin 16-vuotias ja seikkailunnälkäinen poika Ethan. Näyttelijä, tuottaja, bestseller-kirjailija ja TIME100-noteerattu Gabrielle Union on Meridian Clade, erinomainen lentäjä ja Searcherin kumppani kaikissa tilanteissa. Palkittu näyttelijä, tuottaja, ohjaaja ja taiteilija Lucy Liu on Callisto Mal, Avalonian peloton johtaja, joka luotsaa retkikuntaa ihmeelliseen maailmaan. Elokuvan on ohjannut Oscar®-palkittu Don Hall (Big Hero 6, Raya ja viimeinen lohikäärme), apuohjannut sekä käsikirjoittanut Qui Nguyen (apukäsikirjoittaja: Raya ja viimeinen lohikäärme) ja tuottanut Roy Conli (Oscar®-palkitut Big Hero 6 ja Kaksin karkuteillä). Ihmeellinen maailma on parhaillaan elokuvateattereissa.

Lähde: Disney


Muuta luettavaa muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa