disney+ ihmeellinen maailma

WALT DISNEY ANIMATION STUDIOSIN IHMEELLINEN MAAILMA SAA ENSIESITYKSENSÄ DISNEY+ -PALVELUSSA 23. JOULUKUUTA

Ajankohtaista Disney+

Disney+ tarjoaa jännittävän joululahjan faneilleen, kun Walt Disney Animation Studiosin Ihmeellinen maailma -elokuva suuntaa Disney+ -palveluun 23. joulukuuta alkaen. Uusi key art ja special look -traileri ovat nyt ladattavissa ja katsottavissa.

Ihmeellinen maailma esittelee katsojilleen Claden tutkimusmatkailijaperheen. He tutkivat kartoittamatonta ja petollista maata mukanaan sekalainen sakki, johon kuuluvat ilkikurinen klöntti, perheen koira ja liuta hurjan nälkäisiä olioita.

Alkuperäisissä äänirooleissa: Oscar®- ja Tony Award® -ehdokas Jake Gyllenhaal on Searcher Clade, perheenisä, joka joutuu mukavuusalueensa ulkopuolelle arvaamattomalla tehtävällä. Emmy®- ja kaksinkertainen Golden Globe® -ehdokas Dennis Quaid on Searcherin elämää suurempi löytöretkeilijäisä Jaeger. Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvantekijä ja muusikko Jaboukie Young-White on Searcherin 16-vuotias ja seikkailunnälkäinen poika Ethan. Näyttelijä, tuottaja, bestseller-kirjailija ja TIME100-noteerattu Gabrielle Union on Meridian Clade, erinomainen lentäjä ja Searcherin kumppani kaikissa tilanteissa. Palkittu näyttelijä, tuottaja, ohjaaja ja taiteilija Lucy Liu on Callisto Mal, Avalonian peloton johtaja, joka luotsaa retkikuntaa ihmeelliseen maailmaan. Elokuvan on ohjannut Oscar®-palkittu Don Hall (Big Hero 6, Raya ja viimeinen lohikäärme), apuohjannut sekä käsikirjoittanut Qui Nguyen (apukäsikirjoittaja: Raya ja viimeinen lohikäärme) ja tuottanut Roy Conli (Oscar®-palkitut Big Hero 6 ja Kaksin karkuteillä). Ihmeellinen maailma on parhaillaan elokuvateattereissa.

Lähde: Disney


Muuta luettavaa muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Tagged

Vastaa