David Oyelewo as Bass Reeves in Lawmen: Bass Reeves streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Lauren Smith/Paramount+

Taylor Sheridanin uusi antologiasarja Lawmen: Bass Reeves on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 18. joulukuuta alkaen 

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Pääosissa vastaava tuottaja ja Emmy®-ehdokas David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Oscar®-kunniapalkittu Donald Sutherland sekä Emmy-ehdokas Dennis Quaid

Bass Reevesin uskomattoman tositarinan kertovan sarjan vastaavana tuottajana toimii Oscar-ehdokas Taylor Sheridan ja sen on luonut televisiota varten vastaava tuottaja ja showrunner Chad Feehan .

SkyShowtime paljasti tänään, että odotettu Lawmen: Bass Reeves -sarja tulee striimattavaksi palveluun yksinoikeudella 18. joulukuuta, jonka jälkeen uusia jaksoja julkaistaan joka maanantai. Antologiasarjan pääosissa ovat vastaava tuottaja ja Emmy-ehdokas David OyelowoLauren E. BanksDemi SingletonForrest GoodluckBarry Pepper, Oscar-kunniapalkittu Donald Sutherland sekä Emmy-ehdokas Dennis Quaid

Villin lännen legendaarisimman lainvalvojan tarinan kertova Lawmen: Bass Reeves seuraa, kuinka Reeves (Oyelowo) nousee orjuudesta Yhdysvaltain ensimmäiseksi tummaihoiseksi liittovaltion sheriffiksi Mississippin länsipuolella. Reeves pidätti urallaan yli 3 000 lainsuojatonta, mutta virkamerkki oli ajoittain raskas taakka, ja hän joutui pohtimaan työnsä moraalisia ja hengellisiä vaikutuksia rakkaaseen perheeseensä. Lawmen: Bass Reeves on uusi, itsenäinen antologiasarja, jonka tulevat kaudet keskittyvät muihin ikonisiin lainvalvojiin ja lainsuojattomiin kautta historian. 

Toistuvina näyttelijöinä nähdään Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley ja Bill Dawes. Shea Whigham ja Garrett Hedlund ovat mukana vierailevina tähtinä.

Vastaava tuottaja ja showrunner Chad Feehanin televisiota varten luoman Lawmen: Bass Reeves -sarjan vastaavia tuottajia ovat myös Oscar-ehdokas Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari ja David Hutkin. Sarjan ovat tuottaneet MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridanin Bosque Ranch Productions sekä Oyelowon Yoruba Saxon, ja sen jakelijana toimii Paramount Global Content Distribution. 

Lawmen: Bass Reeves on viimeisin tulokas SkyShowtimessa striimattavissa olevien Sheridanin sarjojen joukkoon, johon kuuluvat 18831923Mayor of KingstownSpecial Ops: LionessTulsa King ja Yellowstone.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa