SkyShowTimessa uusi elokuva The Hanging Sun

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime

Iso-Britannialais-italialainen noir-trilleri toimii Francesco Carrozzinin debyyttielokuvana ja on katseltavissa tästä päivästä eteenpäin.

Jo Nesbøn romaaniin perustuva Riippuva aurinko  on noir-trilleri, joka sijoittuu norjalaisen kesän kohonneeseen ilmapiiriin, jossa aurinko ei koskaan laske ja jossa elämä ja kuolema kietoutuvat yhteen. John (Alessandro Borghi) on pakeneva mies, koska hän on pettänyt voimakkaan rikollisherraisänsä (Peter Mullan). Paetessaan perhettään John suuntaa pohjoiseen ja pakenee syvälle metsään lähellä eristettyä kylää. Ainoa asia, joka seisoo Johnin ja hänen kohtalonsa välillä, on Lea (Jessica Brown Findlay), nainen, joka kohtaa vaikeuksia suurella voimalla, ja hänen poikansa Caleb, jota Mös nelinkertainen Emmy-ehdokas Charles Dance näyttelee.

SkyShowtime kokoaa yhteen maailman suurimpien studioiden ja tarinankertojien parhaan viihteen. Palvelu sisältää tuhansia tunteja laadukasta viihdettä koko perheelle, ja se onosa laajaa valikoimaa maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Urheiluliitto ja SEUL yhteistyöhön

Suomen Urheiluliitto (sul) ja Suomen elektroninen urheiluliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen ja Ruotsin välinen e-urheilun maaottelu tullaan jatkossa ottelemaan yleisurheilun Ruotsi-ottelun yhteydessä. Yleisurheilun ja e-urheilun Ruotsi-ottelut tullaan ottelemaan Olympiastadionilla 2024.

DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle

Vuonna 2017 lanseerattu DNA TV Hubi vei monessa kodissa sarjojen, elokuvien ja muiden ohjelmien katsomisen älytelevisio aikaan. Nyt markkinoille tuleva toisen sukupolven DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle, sillä laitteen suorituskykyä on parannettu roimasti. Keskusmuistin määrää on nostettu kahdesta gigasta kolmeen ja pienempiin kuoriin on saatu mahtumaan tuplamäärä sisäistä muistia. Ilman ulkoisia laajennuksia laitteelle voi tallentaa ohjelmia ja applikaatioita nyt 16 gigan verran.

The Rise of Pro Esports

Esports have come a long way since their humble beginnings. Today, pro esports are a global phenomenon, attracting millions of fans and generating billions of dollars in revenue. Professional gamers compete in highly-organized leagues and tournaments, showcasing their skills in popular games such as League of Legends, Overwatch, and Fortnite.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa