SkyShowTimessa uusi elokuva The Hanging Sun

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime

Iso-Britannialais-italialainen noir-trilleri toimii Francesco Carrozzinin debyyttielokuvana ja on katseltavissa tästä päivästä eteenpäin.

Jo Nesbøn romaaniin perustuva Riippuva aurinko  on noir-trilleri, joka sijoittuu norjalaisen kesän kohonneeseen ilmapiiriin, jossa aurinko ei koskaan laske ja jossa elämä ja kuolema kietoutuvat yhteen. John (Alessandro Borghi) on pakeneva mies, koska hän on pettänyt voimakkaan rikollisherraisänsä (Peter Mullan). Paetessaan perhettään John suuntaa pohjoiseen ja pakenee syvälle metsään lähellä eristettyä kylää. Ainoa asia, joka seisoo Johnin ja hänen kohtalonsa välillä, on Lea (Jessica Brown Findlay), nainen, joka kohtaa vaikeuksia suurella voimalla, ja hänen poikansa Caleb, jota Mös nelinkertainen Emmy-ehdokas Charles Dance näyttelee.

SkyShowtime kokoaa yhteen maailman suurimpien studioiden ja tarinankertojien parhaan viihteen. Palvelu sisältää tuhansia tunteja laadukasta viihdettä koko perheelle, ja se onosa laajaa valikoimaa maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.

Tagged

Vastaa