The Caine Mutiny Court-Martial yksinoikeudella SkyShowtimeen 23. joulukuuta

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime Suoratoisto Viihde

Oscar®-palkitun William Friedkinin käsikirjoittaman ja ohjaaman Republic Picturesin elokuvan pääosissa nähdään Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman, Jay Duplass, Tom Riley ja Lance Reddick.

The Caine Mutiny Court-Martial -elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut edesmennyt Oscar-palkittu elokuvaohjaaja William Friedkin. Elokuva perustuu Herman Woukin samannimiseen Pulitzer-palkittuun romaaniin ja on katsottavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 23. joulukuuta alkaen.

Mukaansatempaavassa elokuvassa seurataan Yhdysvaltain laivaston upseeria, joka joutuu oikeuteen kapinan järjestämisestä sen jälkeen, kun hänen kapteeninsa osoittaa merkkejä sekoamisesta ja vaarantaa miehistönsä hengen. 

The Caine Mutiny Court-Martial -elokuvan pääosissa nähdään Kiefer Sutherland (24), Jason Clarke (Oppenheimer), Jake Lacy (White Lotus), Monica Raymund (Chicago Fire), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Jay Duplass (Transparent), Tom Riley (The Nevers) ja Lance Reddick (John Wick).

Merivoimien sotilasoikeudenkäynnin alkaessa Barney Greenwald (Clarke), skeptinen merivoimien lakimies, suostuu vastahakoisesti puolustamaan luutnantti Steve Marykia (Lacy), merivoimien ensimmäistä upseeria, joka otti U.S.S. CAINEn komentoonsa sen itsevaltaiselta kapteenilta, luutnantti Philip Francis Queegiltä (Sutherland), kovan myrskyn aikana epäystävällisillä vesillä. Oikeudenkäynnin edetessä Greenwald huolestuu yhä enemmän ja alkaa kyseenalaistamaan, olivatko tapahtumat Caine-aluksella osa todellista kapinaa vai vain rohkea teko merimiehiltä, ketkä eivät luottaneet epävakaaseen johtajaansa.

Republic Picturesin elokuva The Caine Mutiny Court-Martial on William Friedkinin (Kovaotteiset miehet, Manaaja) ohjaama ja se perustuu Herman Woukin näytelmään. Friedkinin käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan tuottajina toimivat Annabelle Dunne (Joan Didion: The Center Will Not Hold, Everything Is Copy and Fake Famous) ja Matt Parker (Beasts of the Southern Wild) sekä Michael Salven (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) ja Mike Upton (John Wick). Elokuvan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa