Disney+ julkaisi kuvia ja trailerin original-sarjasta Cristóbal Balenciaga

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

Cristóbal Balenciagan roolissa nähdään Alberto San Juan, ja sarjan ovat ohjanneet palkitut tekijät Aitor Arregin, Jon Garañon ja Jose Mari Goenagan (”La trinchera infinita”, ”Loreak”, ”Handia”). Tarina on saanut inspiraationsa espanjalaisen taiteilijan Pariisissa viettämästä ajasta alkaen vuodesta 1937.

Disney+ on julkaissut ensimmäisen trailerin ”Cristóbal Balenciaga” -sarjasta, joka tuo näyttävästi esille kuuluisan muotisuunnittelijan elämän. Sarja seuraa Cristóbal Balenciagan matkaa Madridin ateljeista Pariisin haute couture -maailmaan vuonna 1937. Vaikka hän oli jo saavuttanut menestystä Espanjassa, hänen luomuksensa eivät aluksi pärjää Pariisin muotimaailmassa, jossa Chanel, Dior ja Givenchy määrittävät huippumuodin standardeja. Sarja kertoo Balenciagan intohimoisesta pyrkimyksestä hallita elämäänsä kaikilla tasoilla ja siitä, kuinka hänestä tuli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suunnittelijoista.

Tähtinäyttelijät ja taustatiimi

Sarjassa nähdään Alberto San Juan pääroolissa Cristóbal Balenciagana. Kansainvälisen näyttelijäkaartin joukossa ovat muun muassa Belén Cuesta, Josean Bengoetxea, Cecilia Solaguren, Adam Quintero, Thomas Coumans, Gemma Whelan, Anouk Grinberg, Gabrielle Lazure, Patrice Thibaud, Nine d’Urso ja Anna-Victoire Olivier, jotka esittävät tunnettuja 1900-luvun hahmoja kuten Coco Chanel ja Audrey Hepburn.

Taustatiimin huippuammattilaiset

Sarjan taustatiimi koostuu huippuammattilaisista, mukaan lukien säveltäjä Alberto Iglesias, palkittu pukusuunnittelija Bina Daigeler, kuvaaja Javier Agirre Erauso, lavastaja Mikel Serrano ja meikkaaja Karmele Soler. Heidän panoksensa takaa, että ”Cristóbal Balenciaga” tarjoaa visuaalisesti ja musiikillisesti vaikuttavan elämyksen.

Tuotanto ja tuotantoyhtiöt

Sarjan tuotannosta vastaa Moriarti Produkzioak ja Irusoin. Moriarti Produkzioak on perustettu vuonna 2001 ja on tuottanut useita fiktioelokuvia, dokumenttielokuvia ja lyhytelokuvia, jotka ovat saavuttaneet kansainvälistä tunnustusta. Irusoin puolestaan on toiminut vuodesta 1982 lähtien ja on ollut mukana useiden tunnettujen elokuvien tuotannossa, kuten ”Loreak”, ”The Giant” ja ”The Endless Trench”, jotka ovat voittaneet useita elokuva-alan palkintoja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa