uusi max

Millainen on uusi kanavapaketti MAX

Ajankohtaista Discovery + HBO Max Suoratoisto Viihde

Max on uusi ja monipuolinen kanavapaketti, joka yhdistää HBO Maxin huippusarjat, Discoveryn mukaansatempaavat tosielämän ohjelmat sekä Eurosportin laadukkaan urheilutarjonnan. Tämä paketti tarjoaa kattavan katselukokemuksen koko perheelle, sisältäen suosituimmat TV-sarjat, tuoreet ja ikonisiksi muodostuneet elokuvat, unohtumattomat urheilutapahtumat sekä lippulaivakanavat valituissa maissa, kaikki yhdessä ja samassa palvelussa ensimmäistä kertaa.

Euroopan markkinoille Max saapuu 21. toukokuuta 2024. Max tarjoaa uudenlaisen suoratoistokokemuksen, jossa on yli kaksinkertainen määrä sisältöä verrattuna nykyiseen HBO Maxiin.

Euroopan-lanseerauksen kärkenä nähdään HBO-alkuperäissarja House of the Dragonin toinen tuotantokausi, joka saa ensi-iltansa Suomen Maxilla 17.6. Saataville tulee myös runsas kattaus muita suosittuja HBO-sarjoja, kuten The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Jinx – Part Two sekä tuleva uutuuskomedia The Franchise, uusia Max Original -tuotantoja, kuten The Penguin ja Welcome to Derry (Stephen Kingin Se) sekä discovery+:n hittisarjoja, kuten 90 päivää morsiamena ja Gold Rush. Tarjontaa täydentävät Warner Brosin hittielokuvat, kuten Suomen kaikkien aikojen menestynein WB-elokuva Barbie.

Sisältö ja kattavuus

Max tuo katsojille laajan valikoiman viihdettä, joka ylittää perinteiset suoratoistopalvelut. HBO Maxin suosikkisarjat ja elokuvat, kuten ”Game of Thrones” ja ”Friends”, yhdistyvät Discoveryn tosielämän ohjelmien, kuten ”Gold Rush” ja ”Deadliest Catch”, kanssa. Lisäksi Eurosportin kautta pääsee nauttimaan huippu-urheilutapahtumista, kuten Grand Slam -tennisturnauksista ja pyöräilyn suurkisoista.

Tänä kesänä Max on ainoa paikka, jossa voi seurata kaikkia Pariisin 2024 olympialaisten suoria lähetyksiä niissä 25 Euroopan maassa, joissa Max on saatavilla. Olympialaiset sisältyvät kaikkiin tilauspaketteihin, joten asiakkaat saavat täyden pääsyn maailman suurimpaan urheilutapahtumaan.

*Standard- ja Premium-tilauksiin kuuluvat kanavat ja livelähetykset sekä Sports-lisäpalvelu voivat sisältää mainoksia. Kaikkien tilausvaihtoehtojen tarjonta saattaa sisältää sponsorointia ja tuotesijoittelua. Kaikki sisältö ei ole saatavilla julkaisun yhteydessä.

Maxin ominaisuudet

Max-kanavapaketti tarjoaa käyttäjilleen useita etuja. Palvelun kautta voi nauttia huippulaadukkaasta 4K UHD -kuvanlaadusta ja Dolby Atmos -äänestä, mikä tekee katselukokemuksesta entistä vaikuttavamman. Lisäksi Max mahdollistaa useiden käyttäjäprofiilien luomisen, jolloin jokainen perheenjäsen voi luoda oman henkilökohtaisen katselulistansa ja saada suosituksia omien mieltymystensä mukaan.

Palvelun käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Max tarjoaa myös offline-katselumahdollisuuden, joten suosikkisisältöä voi ladata ja katsoa ilman internet-yhteyttä. Tämä on erityisen kätevää matkustettaessa tai alueilla, joissa verkkoyhteys on heikko.

Tilausvaihtoehdot

Max tarjoaa valikoiman erilaisia tilausvaihtoehtoja sekä Sports-lisäpalvelun, joka voidaan lisätä mihin tahansa tilaukseen*. Pariisin 2024 olympialaiset sisällytetään kaikkiin tilausvaihtoehtoihin, jotta jokainen asiakas pääsee seuraamaan maailman suurinta urheilutapahtumaa.

Basic (mainoksilla) 5,99 €/kk

– Käyttäjä voi nauttia Maxin sisällöistä edullisemmin, tilaus sisältää mainontaa  
– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 

Standard 9,99 €/kk

– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 
– Jopa 30 sisältölatausta offline-katselua varten (rajoitukset ovat voimassa)

Premium 13,99 €/kk

– Tarjoaa parhaan käyttökokemuksen
– Sisältöä voi katsoa neljällä laitteella samanaikaisesti 
– Osa sisällöistä saatavilla 4K UHD -laatuisena ja dolby atmos -äänenlaadulla 
– Jopa 100 sisältölatausta offline-katselua varten (rajoitukset ovat voimassa) 

Sports-lisäpalvelu 5 €/kk

– Kattaa lukuisat huippu-urheilutapahtumat, mukaan lukien Leijonakiekko, snooker, PGA Golf, Tour de France, Grand Slam -tennis ja Eurosport 1 ja 2 -kanavat. Oikeudet vaihtelevat maittain. 
– Sports-lisäpalvelu on ostettavissa minkä tahansa tilaustyypin yhteydessä. Erillinen perustilaus vaaditaan.
– Urheilusisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti  

Max tarjoaa kuluttajakeskeisen suoratoistokokemuksen, jossa on useita tilaus- ja laskutusvaihtoehtoja, jotta käyttäjät voivat valita mieltymyksiinsä parhaiten sopivan ratkaisun. Palveluntarjoajien kautta tilattavat paketit vaihtelevat

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa