Toukokuun 2024 kohokohdat Maxilla

Ajankohtaista Elokuvat Max Sarjat Suoratoisto

Uusi suoratoistopalvelu Max yhdistää HBO Maxin suositut laatusarjat, discovery+:n koukuttavan viihteen ja urheilun huippuhetket. 21.5. tiistaina julkaistussa palvelussa nähdään toukokuun loppupuolella monipuolinen kattaus katsottavaa aina hittielokuva Dyyni: Osa kahdesta ruotsalaiseen This is Benjamin Ingrosso -musiikkidokumenttiin.

Uusi suoratoistopalvelu Max on nyt saapunut Suomeen. Max yhdistää määrän ja laadun: uuteen suoratoistopalveluun tulevat saataville HBO Maxilta tutut HBO-alkuperäissarjat ja Max Original -sarjat, Warner Bros. -elokuvat sekä DC-universumin ja Cartoon Networkin sisällöt yhdessä TV5:n kaltaisten kotimaisten tv-kanavien ja liveurheilun kanssa. Max tulee myös olemaan ainoa paikka nähdä suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokainen hetki.

Uusien toiminnallisuuksien, kuten parannetun hakutoiminnon ja personoinnin lisäksi Max tarjoaa nykyiseen HBO Maxiin verrattuna yli kaksinkertaisen määrän sisältöä. Katsottavaa riittää joka hetkeen, aina draamasta true crimeen ja komedioista, dokumenteista ja realitysta ruokaan, lifestyleen ja urheiluun.

Tutustu toukokuun loppupuolen odotettuihin uutuuksiin alla. Julkaisuaikatauluihin saattaa vielä tulla viime hetken muutoksia.

THIS IS BENJAMIN INGROSSO
Katsottavissa Maxilla

Listahittejä, arvostettuja musiikkialan palkintoja, Ruotsin Melodifestivalenin voitto. Uusi Max Original -dokumenttisarja This is Benjamin Ingrosso seuraa ruotsalaisartisti Benjamin Ingrosson matkaa lapsitähdestä kansainväliseen menestykseen tähtääväksi artistiksi. Intiimien haastattelujen ja eksklusiivisen kuvamateriaalin kautta piirtyy kuva Benjaminin syvimmistä tunnoista, rakkaudesta musiikkiin ja alituisesta ponnistelusta hyväksytyksi tulemisen eteen. Dokumentin takana on kaksi Benjaminin läheistä ystävää, Jacob Rangnitt ja Oskar Fagerström.
(50 min)


DYYNI: OSA KAKSI
Katsottavissa Maxilla

Timothée Chalamet’n ja Zendayan tähdittämä Dyyni: Osa kaksi jatkaa eeppisen elokuvasarjan ensimmäisen osan tarinaa. Denis Villeneuven ohjaama elokuva seuraa Paul Atreidesin (Chalamet) myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin (Zendaya) ja fremenien kanssa kostoretkellä perheensä tuhonneita salaliittolaisia vastaan. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee estääkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta. Elokuva pohjautuu Frank Herbertin maineikkaaseen Dyyni-nimiseen romaaniin.
(165 min)


EX ON THE BEACH SUOMI VIP

5. kausi alkanut Maxilla

Sarjan viidettä tuotantokautta tähdittävät aiempien kausien rakastetuimmat hahmot: yhdeksän Ex on the Beachin aiemmilta kausilta tuttua sinkkua matkustaa luksuslomalle Välimeren lämpöön Kreetalle. Tukikohtana toimii hulppein huvila, mitä sarjan historiassa on koskaan nähty. Vauhdikkaat yllätystreffit, hullunkuriset teemajuhlat ja kiireetön lekottelu altaalla luovat täydelliset raamit leppoisalle lomailulle ja hillittömälle hauskanpidolle. Kolikolla on kuitenkin jälleen kääntöpuolensa. Parhainkin lomapäivä voi muuttua hetkessä painajaiseksi, kun aallokko alkaa paiskoa rantaan entisiä heiloja. Osalla existä on jotain hampaankolossa, osaa janottaa vanha suola. Kuka tahansa voi joutua tilille menneisyydestään.
(18 x 40 min, kaksi jaksoa viikoittain tiistaisin)


MILF OF NORWAY

Katsottavissa Maxilla

Lenen avioliiton kipinä on jo kauan sitten kadonnut, ja kun hän äkkiä menettää työnsä arvostetussa mainostoimistossa, hän on hukassa ja miettii nöyryytettynä, mitä tehdä seuraavaksi. Eräänä humalaisena iltana hän päätyy vitsillä julkaisemaan puolipukeisen kuvan itsestään kansallispuvussa InsideFans-sivustolla. Lene huomaa pian löytäneensä kohderyhmän, joka haluaa lisää ja on valmis maksamaan siitä. Lisätienestit tulevat tarpeeseen, ja uuden, salaisen elämän mukanaan tuomaa jännityksen ja vapauden tuntua on vaikea kiistää. Samalla paljastumisen pelko on uuvuttavaa – sillä keitä häntä katselevat ihmiset oikeastaan ovat? Norjalaista Max Original -sarjaa tähdittävät Mariann Hole (Made in Oslo, Ammo) ja Trond Fausa Aurvåg (Oppenheimer, Lilyhammer).
(8 x 30 min, uudet jaksot viikoittain tiistaisin)


90 PÄIVÄÄ MORSIAMENA: PÄIVÄKIRJAT

5. kausi katsottavissa Maxilla

90 päivää morsiamena -hittirealityn spinoff-versiossa sarjasta tutut parit avaavat katsojille aitoa arkeaan heidän omasta näkökulmastaan. Uudella 5. kaudella nähdään useita emosarjasta tuttuja suosikkipareja, kuten Ed ja Liz, Elizabeth ja Andrei ja Jenny ja Sumit sekä sinkkuja, kuten Syngin Colchester ja Kim Menizes. Luvassa on jälleen vauhdikkaita käänteitä aina vauvoista uusiin koteihin, matkusteluun, deittailuun ja parisuhteiden haasteisiin.
(8 x 45 min, kaikki jaksot katsottavissa)


CALL ME COUNTRY: BEYONCE & NASHVILLE’S RENAISSANCE

Ensi-illassa 24.5.

Beyoncésta tuli hiljattain ensimmäinen musta nainen, jonka kappale on koskaan päässyt Yhdysvaltojen kantrimusiikin listakärkeen. Tämä on nostanut kantrimusiikin määritelmän julkisen keskustelun polttopisteeseen. Beyoncén odotettu, maaliskuun lopussa julkaistu albumi Cowboy Carter saapui myllerryksen keskelle. Kantrimusiikin saralla osa toivottaa entistä monipuolisemmat artistit ilolla tervetulleiksi, kun taas osa haluaa pitäytyä kapeammassa kuvassa ja nähdä kantrimusiikin pääasiassa valkoisten heteroseksuaalisten miesten areenana. Call Me Countryssa nähdään kantrimuusikoiden ja kulttuurialan asiantuntijoiden haastatteluja. Samalla dokumentti tarkastelee sitä, miten Beyoncén ja Lil Nas X:n kaltaiset tunnetut artistit haastavat kantrimusiikin nykytilan, ja kuinka Nashvillen mustat artistit ovat jo pitkään luoneet perustaa nykypäivänä nähtävälle muutokselle.
(45 min)


NASTY: MORE THAN JUST TENNIS

Ensi-illassa 24.5.

1972 oli Ilie Nastasen uran käännekohta: hän voitti elämänsä ensimmäiset Yhdysvaltain avoimet tennismestaruuskilpailut ja pääsi sekä Wimbledonin että Davis Cupin finaaliin. Nastasen huippuhetkistä ja aallonpohjista kertova dokumenttielokuva liikkuu eri aikatasoissa ja sisältää upeaa arkistomateriaalia sekä yksinoikeudella annettuja haastatteluja huippu-urheilijoiden kanssa. Dokumentti tarkastelee tennistähden ympärillä velloneita kiistoja ja kestävää vaikutusta, joka hänellä on ollut tenniksen maailmassa. Rakastettava, hurmaava ja antelias, mutta samalla oikukas, ylimielinen ja räävitön – herra ”Nice’n’Nasty” ravisteli tenniksen vanhanaikaista etikettiä 70-luvulla. Dokumentti kertoo, kuinka hänestä tuli tenniksen ensimmäinen kapinallinen supertähti.
(105 min)


GAGA CHROMATICA BALL

Ensi-illassa 26.5.

Kolmetoistakertainen Grammy-voittaja, Oscar-palkittu Lady Gaga esiintyy loppuunmyydyn yleisön edessä Los Angelesin Dodger Stadiumilla osana vuoden 2022 Chromatica Ball Tour -kiertuettaan. Konserttitaltioinnissa nähdään henkeäsalpaavat live-esitykset monista Gagan rakastetuimmista hiteistä, kuten Stupid Love, Bad Romance, Just Dance, Poker Face, Shallow ja Rain On Me. Mukana on sekä hämmästyttäviä hetkiä että herkkiä tulkintoja pianon säestyksellä, ällistyttäviä koreografioita, pyrotekniikkaa ja joukko toinen toistaan unohtumattomampia asunvaihdoksia, jotka vain Gaga hallitsee. Konserttitaltiointi on Lady Gagan itse tuottama, ohjaama ja luoma.
(120 min)


FALLEN IDOLS: NICK AND AARON CARTER

Ensi-illassa 28.5.

Dokumenttisarja tarkastelee kolmen eri naisen Nick Carteria vastaan nostamia seksuaalirikossyytteitä. Samalla sarja pureutuu Nickin veljen Aaron Carterin mielenterveysongelmiin ja huumeriippuvuuteen – ja kuiluun, joka veljesten välille repeytyi Aaronin asetuttua veljensä syyttäjien puolelle. Dokumenttisarjan tuottajana ja toisena ohjaajana toimii Natasha Bowler, showrunnerina Elissa Halperin ja ohjaajana Tara Malone.
(4 x 45 min)

LISÄÄ TOUKOKUUN UUTUUSSARJOJA:

21.5.
90 päivää morsiamena: Jälkipyykki (90 Day Fiancé Pillow Talk: Happily Ever After?), 8. kausi – myös TLC tiistaisin klo 20
90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen (90 Day Fiancé: Happily Ever After?), 8. kausi – myös TLC tiistaisin klo 22 
Kaikki paitsi me (Alla Utom Vi), 2. kausi
Chasing Glory
Murhaaja kotonani (Evil Lives Here), 14. kausi
Ex on the Beach Tanska, 9. kausi
Gold Rush: White Water, 8. kausi
Hell on Earth:The Veronica Case
Rikoksen anatomia, 4. kausi ja erikoisjakso
Pernilla Wahlgrenin maailma (Wahlgren’s Värld), 15. kausi

22.5.
Poliisien matkassa (Body Cam), 5. kausi
Hengenvaarallisesti lihava (My 600-lb Life), 12. kausi
Arvokaman etsijät (Salvage Hunters), 16. kausi
Murhanauhat (The Murder Tapes), 9. kausi

23.5.
Kullan sukeltajat (Gold Divers), 17. kausi
Pienten perhe (Little People, Big World), 25. kausi
Naked Attraction Norja 4. kausi
Thirst With Shay Mitchell

24.5.
Tappava Hollywood (Death By Fame)

26.5.
Murhaaja kotonani (Evil Lives Here), 15. kausi
Expedition X, 6. kausi
Adult Swim -sarja My Adventures with Superman, 2. kausi

27.5.
Holden Bros. Restos
Wheeler Dealers World Tour

28.5.
Deadliest Families

31.5.
Alastomat selviytyjät (Naked and Afraid), 17. kausi

TOUKOKUUN ELOKUVIA JA DOKUMENTTEJA:

10.5.
Kirjastoelokuva The Kindness of Strangers

24.5.
Kirjastoelokuva The Postman

30.5.
HBO-dokumenttielokuva MoviePass, MovieCrash

31.5.
Suspekt – Det Kan Godt Blive Vildere
Kirjastoelokuvia:
Hustlers
Last Night
Tappava ase (Lethal Weapon), 1–4
Love You For Now (Elsker Dig For Tiden)
Mother’s Day (2016)
The Accountant

7.6.
Kirjastoelokuva Ole niin kiltti, älä rakasta häntä (The Last Letter From Your Lover)

URHEILUN KOHOKOHTIA TOUKOKUUSSA:

TENNIKSEN RANSKAN AVOIMET
Suorat lähetykset Maxilla 26.5.–9.6.lisäksi TV5 1.–2.6. ja 4.–9.6. 

Max näyttää kauden toisesta Grand Slam -turnauksesta kaikki miesten ja naisten kaksin- ja nelinpelit suorina lähetyksinä 26.5.–9.6. Selostajina toimivat Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen sekä asiantuntijana Suomen menestynein tennispelaaja Jarkko Nieminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa