Vikings sarjan viimeiset jaksot horisontissa

Ajankohtaista

Ei enää pitkä aika kunnes pääsemme taas näkemään pohjolan miehet toiminnassa, tai no sekin on suhteellista. Moni suomalainen rakastui HBO:n hittisarjaan jo vuonna 2013 kun legendaarinen Ragnar Lothbrok ilahdutti meitä kotisohvan kansalaisia. Samaisen päähenkilön kuolema neljännessä tuotantokaudessa myös järkytti monta fania jonka vuoksi useat lopetti sarjan seuraamisen. Vaikkakin Ragnar juhliikin jo Valhallassa niin hänen poikien seikkailiua on lähes yhtä viihtyttävää katsoa. Björn, Ivar, Ubbe ja Hvitserk valmistautuu tälläkin hetkellä viimeisen kauden eeppiseen finaaliin joka monen yllätykseksi ei ollut se iso taistelu Rus viikinkien ja kattegatin väen kanssa.

Vikings Kausi 5 Jakso 8

Vikings sarja on yllättävän hyvin yhdistänyt viikinkien saagat sekä historialliset elementit ja tehnyt siitä viihdyttävää. Oikeastaan sarja on Ragnarin kuoleman jälkeen ollut entistä jännittävämpi kun ei oikein osaa odottaa mitä tulee seuraavaksi. Joillekkin se voi olla hyvä asia mutta osille faneista tuo rakastettu Ragnar oli kaikki kaikessa. Viimeisimmässä jaksossa kuitenkin nähtiin lopussa Björn vakavasti haavoittuneena Ivarin vieressä mutta ilmeisesti selviää siitä.

Mitä voimme odottaa Vikings sarjan finaalista?

Sarjan tuottajat eivät loogisestikkaan ole hirveästi kertonut viimeisistä jaksoista mutta ainakin vielä yksi iso taistelu on luvassa. Tämä suuri finaali tulee määrittämään kaiken, ainakin sarjan tarinassa. Tarkkaa ilmestymisaikaa ei ole tiedossa tämän hetkisen koronapandemian vuoksi mutta varmasti menee ensi vuoden kevääseen ennen kuin saamme sarjan päätökseen. Pidä katseesi siis etusivullamme ja tähystä siellä olevaan horisonttiin!


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa