Harry Potter -tähti Tom Felton romahti golftapahtumassa

Ajankohtaista

Harry Potter – tähti Tom Felton ilmoitettiin tajuissaan ja valppaana, kun hänet saatettiin pois pelialueelta hänen kaatumisensa jälkeen golftapahtumassa.

Harry Potter  -tähti Tom Felton romahti julkkisten golftapahtumassa Wisconsinissa. Felton on esiintynyt useissa eri elokuvissa, kuten vuoden 2011 Rise of the Planet of the Apes, mutta hän on epäilemättä parhaiten tunnettu rooli on ennakkoluuloisen Draco Malfoy Harry Potter -elokuvasarjassa. Nuorten näyttelijöidensä Daniel Radcliffen, Emma Watsonin ja Rupert Grintin tavoin Felton esiintyi jokaisessa, kahdeksassa elokuvassa, joista ensimmäinen ilmestyi 20 vuotta sitten marraskuussa.

Harry Potter elokuvasarja päättyi vuonna 2011  (Kuoleman varjelukset – Osa 2) , mutta velhojen maailma yhä elää. Juuri eilen Warner Bros. julkisti Fantastic Beasts -prequel sarjan kolmannen osan,  joka julkaistaan ​​huhtikuussa 2022 ja jonka virallinen nimi on  ”The Secrets of Dumbledore” . Tämä on adaptio  Harry Potter ja kirottu lapsi kirjasta jota on tuotettu ympäri maailmaa. Felton ei ole vielä esiintynyt kummassakaan näistä  Potter -universumin projekteista, vaikka hän on sanonut palaavansa Malfoyn rooliin Harry Potter rebootin yhteydessä.

Torstaina Felton oli Kohlerissa, Wisconsinissa ja osallistui Ryder Cupin kansainvälisen golfturnauksen tapahtumiin, jotka virallisesti alkavat perjantaina.  Hän kaatui nurmikolle, syy siihen on tällä hetkellä tuntematon. Felton vietiin pian pois kentältä oletettavasti sairaanhoidon vuoksi ja hänen ilmoitettiin olevan tajuissaan ja hereillä tilanteen jälkeen. Hänen tämänhetkinen tilansa ei ole tiedossa tätä kirjoitettaessa.

Nettiruutu ilmoittaa lisää aiheesta kun saamme lisätietoja.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa