TV-sarja: Walker

Ajankohtaista Suoratoisto Viaplay

Muistatko vielä vanhan TV-sarjan Walker, Texsa Ranger, missä Chuck Norris näytteli kovaotteista Texas Rangeria. Sarja sai alkunsa 1993 ja sitä tehtiin aina vuoten 2001 saakka. Sarja oli suosittu, mutta ei kuitenkaan koskaan saanut korkeita arvosanoja. 90-luvulla oli Walker ja hänen tummaihoinen partnerinsa Trivette, jotka taistelivat rikollisuutta vastaan Dallasin alueella ja muualla Texasissa. Tuon alkuperäisen sarjan takana olivat Christopher Canaan, Leslie Greif sekä Paul Haggis.

Nyt 20 vuotta tuon sarjan jälkeen Viaplay on tuonut Suomeen saataville tänä vuonna aloitetun uuden Walker- sarjan, missä uusi Texas Ranger nimeltäC Cordell Walker, leski ja kahden teinin isä taistelee rikollisuutta vastaan meksikolaisen partnerinsa Micki Ramirezin kanssa. Uudessa Walker sarjassa pääosissa nähdään monesta muustakin tv-sarjasta tutut kasvot Coby Bell, Jared Padalecki, Mitch Pileggi, Molly Hagan, Keegan Allen, Lindsey Miorgan, Genevieve Padalecki, Jeff Pierre, Kale Culley sekä Violet Brinson.

Tämä uusi Texas Ranger on monelle tv-katsojalle tuttu demonien metsästämisestä, Jared Tristan Padalecki nimittäin esiintyi 2005–2020 Padalecki on esittänyt Sam Winchesteriä CW:n televisiosarjassa Supernatural. Sarjassa mukana oleva Genevieve on hänen puolisonsa! Toinen ranger, eli Micki on vastaavasti Lindsey Morgan, tuttu the100- sarjasta.

Tämä uusi sarja sai alkunsa jo 2019 ja kuvaukset tehtiin 2020. Walker on tavallaan iloinen ja valoisa kuvaus texasilaisesta poliisitoiminnasta, johon yhdistyy myös leskimiehen elämä kahden teinin kanssa, sekä oman poliisiammatin historia. Sarja paljastaa vähitellen osia pääosan esittäjien elämästä ja vaikka sarjaa on ehditty tehdä vasta yksi kausi, 18 jaksoa, on odotettavissa että sarja saanee jatkoa.

Tämä uusi sarja sijoittuu Austiniin ja sen lähialueelle ja samalla tavalla kuin aikoinaan, jokainen jakso on oma seikkailu, jonkun rikoksen parissa, ja siinä sivussa käsitellään näiden kahden rangerin omaa elämää ja sen monimutkaisuutta.
Sarjasta tuli kerrasta eniten katsojia kerännyt uusi sajra CW-kanavalla viiteen vuoteen, pitkälti varman kiitos Padaleckin seuraajien.

Se keräsi 2,43 miljoonaa katsojaa voittaen viisi vuotta sitten tulleen DC Legends of Tomorrown vuodelta 2016.

Arvostelu

Walker on hyvin kirjoitettu ja siloposkinen amerikkalaissarja, joka ei pyrikään mihinkään realismiin, vaan viihteeseen, ja siinä se on hyvä.

Vastaa