OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelma riemastuttaa jatkossa sunnuntaisin MTV3-kanavalla

Ajankohtaista

Pitääkö olla huolissaan? palaa vastaanottimiin kahdeksannen kauden jaksoin. Kansalaisten elämänlaadun parantamiseen pyrkivä paneeliohjelma on päässyt ansaitsemalleen ohjelmapaikalle viikonloppuun, ja suomalaisten huolia ruoditaankin vastedes 16. helmikuuta alkaen sunnuntai-iltaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Kätensä huolten loputtomaan saveen laittavat panelistit Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö tutun tirehtöörin Jenni Pääskysaaren luotsaamana. Miika Nousiainen on panelistina kauden ensimmäiset neljä jaksoa, ja kahdeksassa viimeisessä jaksossa huolia ratkomaan saapuu Pitääkö olla huolissaan? -panelistina debyyttinsä tekevä näyttelijä Pirjo Heikkilä.

Vakiopanelistien apuna jokaisessa jaksossa vierailee julkisuudesta tuttu kasvo. Neljän ensimmäisen jakson vieraina nähdään jaksojen esitysjärjestyksessä koomikko Jukka Lindström, tutkija Markku Jokisipilä, SuomenSupernanny Pia Penttala sekä toimittaja Paavo Teittinen. 
 

Uutena panelistina Pirjo Heikkilä

Miika Nousiaisen kanssa viestikapulaa vaihtava Pirjo Heikkilä kertoo olleensa otettu, kun häntä pyydettiin tuuraajapanelistiksi Nousiaisen kirjoitustauon ajaksi. ”Meillä tulee varmasti olemaan hauskaa! Panelisteina on niin hieno porukka. Heillä on tosin aika kovat paineet siihen, että tuuraaja viihtyy”, Heikkilä lohkaisee. Hän kertoo odottavansa innolla suomalaisten huolenaiheita – hieman liikaakin.

”Rakastan asioiden ruotimista, sellaista keittiöpsykologiaa. Saatan ottaa ihmisten huolet vähän liiankin vakavasti. Jopa niin tosissaan, että voisin alkaa soittelemaan heille ja järjestelemään heidän asioitaan. Eli ei kannata laittaa puhelinnumeroaan siihen huolen perään”, Heikkilä varoittaa pilke silmäkulmassa.

Katso uuden kauden videotrailer täältä

Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla sunnuntaisin 16.2. klo 21 alkaen.

Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

#pitääköollahuolissaan

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman MTV:lle on tuottanut Rabbit Films.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa