Tuija Pehkosen juontama uutuusohjelma MTV3-kanavalla torstaisin 13.2. alkaen

Ajankohtaista

Miltä arki näyttää puolisosi näkökulmasta? Tuija Pehkosen juontamassa Siipan saappaissa -ohjelmassa pariskunnat tekevät täydellisen roolinvaihdon, jossa puolisot joutuvat ottamaan toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen.

Oletko joskus miettinyt puolisosi pääsevän arjessa helpommalla kuin sinä? Tuntuuko vaikealta ymmärtää, miksei oma siippa jaksa työpäivän jälkeen edes tiskata? Ja mitä se kumppani siellä töissä edes puuhaa?

Siipan saappaissa on MTV3-kanavan uusi, Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa erilaisissa ammateissa toimivat pariskunnat pistetään todelliseen testiin. Luvassa on täydellinen roolinvaihto puolisoiden ottaessa toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen. Ohjelmaa juontavan Tuija Pehkosen johdolla pariskunnat hyppäävät kumppaninsa saappaisiin ja suorittavat arkea sillä tavalla kuin siipalla on tapana. Kauden aikana näemme miten palomies pärjää kampaajan työssä ja kuinka rengasasentajan työ sujuu ryhmäliikuntaohjaajalta.

Mukana ohjelmassa on 10 erilaista paria, joiden roolinvaihtoa kuvausryhmä seuraa kotona ja töissä. Pariskunnat tekevät puolisoidensa työt, tutustuvat työkavereihin ja käyvät siipan harrastuksissa. Täydellisen kokemuksen aikaansaamiseksi myös kotityövastuut on vaihdettu päikseen. Kahdessa jaksossa nähdään julkisuudesta tunnettu suomalainen puolisonsa kanssa.

Silmiä avaavan ja haastavan kokeilun päätteeksi pariskunnat antavat toisilleen lupauksen tulevaan. Joku lupaa auttaa enemmän kodin siivouksessa, toinen lupaa, että ei jatkossa enää jää sohvalle nukkumaan. Monelle arjen parempaan ajankäyttöön löytyy uusia, isojakin ratkaisuja.

Ohjelman tavoitteena on auttaa päähenkilöpareja ymmärtämään, miksi toinen toimii, kuten toimii ja olemaan jatkossa paremmat puolisot toisilleen. Mitä paremmin ymmärrämme toisiamme, sitä helpompi on suhtautua empaattisesti omaan rakkaaseen arjen paineiden keskellä. 

JAKSOT 1, 2 ja 3:

1/10, to 13.2. klo 20: Marinka, 38, ja Jaakko, 45, Orimattila 
Marinka on Toto-tv:n tuottaja, juontaja, ohjaaja ja toimittaja, Jaakko rakennusalan johtotehtävissä ja elementtirakentaja.   
Parin tallintuoksuista arkea hiertävät Marinkan työt. Jaakkoa ärsyttää, että Marinka on töissä niin arkena kuin viikonloppunakin ja Marinkaa turhauttaa Jaakon valitus, koska hän rakastaa työtään. Marinka on työnarkomaani, eikä ehdi viettää aikaa hänen ja Jaakon yhteisen tyttären kanssa. Runsaasta työmäärästä huolimatta vastuu kotitöistä on enemmän Marinkalla, koska hän on itse halunnut niin.


2/10, to 20.2. klo 20: Teemu, 41, ja Ninni, 31, Kellokoski
Ninni on kätilö-opiskelija ja tekee keikkatöitä kotihoidossa ja psykiatrisessa sairaalassa. Teemu on paloturvallisuuden myyjä ja projektityöntekijä. Ninni on jämpti organisoija, joten vastuu perheen aikatauluista on täysin hänen vastuullaan. Vastuu kotitöistä on Teemulla, eikä Ninni ei edes muista, mistä napista tiskikone menee päälle.  

3/10, to 27.2. klo 20: Elina, 27, ja Emmi, 31, Tampere
Elina Gustafsson on ammatiltaan nyrkkeilijä ja hänen kihlattunsa Emmi Asikainen töissä ekokampaamossa kampaajana. Heidän lisäkseen perheeseen kuuluu Emmin kaksi lasta sekä koira. Elina on luonteeltaan energinen, intohimoinen ja jatkuvasti liikkeellä, Emmi puolestaan rauhallisempi ja harkitsevampi. Elinan kurinalainen urheiluarki tarkkoine ruokailu-ja treeniaikatauluineen rytmittää molempien elämää. Kotityöt jakautuvat puoliksi: Elina imuroi ja pitää keittiön siistinä ja Emmi kokkaa ja hoitaa lastensa asiat. Umpirakastunut pari viettää paljon aikaa yhdessä harrastaen joogaa ja metsässä kävelyä. Elinalla ei ole urheilu-uran takia aikaa omiin harrastuksiin, mutta Emmi harrastaa kuorolaulua, ottaa laulutunteja ja meditoi.  

Kolmen ensimmäisen jakson esikatselu: Venetsia.

Mukana myös Salatut elämät -sarjan näyttelijä Monika Lindeman aviomiehensä kanssa

Kiehtovaan sosiaaliseen kokeiluun uskaltautui myös Monika Lindeman, joka on tullut tutuksi etenkin Linda Eerikäisen roolista Salatuissa elämissä. Hänen aviomiehensä Darren McStay on muusikko ja äänenkäytön valmentaja, ja perheeseen kuuluvat myös puolitoistavuotias poika sekä koira. Monika ja Darren tapasivat Lontoossa näyttelijäntyön opinnoissa ja muuttivat Suomeen muutama vuosi sitten Monikan työn perässä. Perhe elää kahden taiteilijan vaihtelevaa arkea. Monika tekee pitkiä työpäiviä TV-sarjan kuvauksissa ja työskentelee erilaisissa tehtävissä vanhempiensa hotellissa. Darrenin työ koostuu useista luovista projekteista musiikin tekemisestä voice coaching -nettibisneksen pyörittämiseen. Kotityöt tehdään tasan ja alati muuttuvien aikataulujen takia molemmat osaavat tehdä kaikkea. Monikan ja Darrenin jakso MTV3-kanavalla to 19.3. klo 20.  

Monika, 33, ja Darren, 41, Kauniainen

#siipansaappaissa

Katso Siipan saappaissa -ohjelmatraileri täältä.

Siipan saappaissa MTV3-kanavalla torstaisin 13.2. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Siipan saappaissa -ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa