Pamela Tolan TERÄSLEIDIT-elokuva rikkoi 100 000 katsojan rajan alle kahdessa viikossa

Ajankohtaista Elokuvat

Uuden vuosikymmenen ensimmäinen kotimainen elokuva, Pamela Tolan Teräsleidit on valloittanut suomalaisyleisön.

Perjantaina 3.1. ensi-iltansa saanut elokuva rikkoi 100 000 katsojan rajan vain alle kahdessa viikossa. Keskiviikon 15.1. päätteeksi Teräsleidit-elokuvan on nähnyt jo 100 956 katsojaa. Elokuvan näytökset jatkuvat suuressa suosiossa maan elokuvateattereissa edelleen.

Teräsleidit on myös noussut harvinaisten elokuvatapausten joukkoon: toisena esitysviikonloppunaan (pe 10.1. – su 12.1.) elokuva keräsi enemmän katsojia kuin ensi-iltaviikonloppunaan (pe 3.1. – su 5.1.), vaikka loppiaista edeltävä viikonloppu on yleisesti suosittu elokuvissakäyntiajankohta. Yleensä elokuvien katsojamäärät ovat myöhempinä esitysviikonloppuina säännönmukaisesti reilusti pienempiä kuin ensi-iltaviikonlopun katsojaluvut.

Teräsleidit on herättänyt myös sosiaalisessa mediassa runsaasti keskustelua ja kerännyt paljon positiivista palautetta. Tämän tiedotteen lisätiedoista löytyy muutamia linkkejä näihin kommenttiketjuihin.

”Teräsleidit on monin tavoin minulle unelmien täyttymys. Olen onnesta ymmyrkäisenä! Lukuja enemmän minulle merkitsee kuitenkin se, miten elokuva on katsojiin kolahtanut. Palautevyöry ja lukuisat viestit elokuvan katsojilta kertovat, kuinka Teräsleidit on yhdistänyt erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä yhteisen elämyksen pariin, niin ilon kokemisen kuin elämän pohtimisen merkeissä.

Minulle tämä huikea katsojamäärä on ennen kaikkea osoitus siitä, ettei Teräsleidit katso ikää tai sukupuolta, vaan elokuvan tarjoama tunnemaailma on meille kaikille yhteinen ja siksi niin moni on elokuvasta innostunut. Siitä iloitsen isosti. Tämä on myös osoitus siitä, että tarvitsemme lisää eri ikäisten ja näköisten ihmisten tarinoita.

Itseni, ihanien teräsleidiemme ja koko työryhmämme puolesta voin sanoa kaikille elokuvan katsojille vain, että kiitos — sata tuhatta kertaa kiitos.”

Pamela Tola

ohjaaja-käsikirjoittaja, Teräsleidit

”Olen koskettunut siitä, että niin monet erilaiset suomalaiset eri puolilla maata ovat löytäneet yhteisen naurun tämän elokuvan nähdessään.”

Aleksi Bardy

tuottaja-käsikirjoittaja, Helsinki-filmi

”Nauru ja ilo kuuluu ja kantautuu kaikista Suomen elokuvateattereista SF Studiosin toimistolle asti. Teräsleidit on koko Suomen elokuva. Hienompaa aloitusta uudelle elokuvavuodelle emme olisi uskaltaneet toivoa.”

Timo Räisänen

teatterilevityksen johtaja, SF Studios

TERÄSLEIDIT-ELOKUVAN KATSOJAMÄÄRÄT

PE 3.1. – SU 5.1.2020

29 272 ADM

PE 10.1. – SU 12.1.

29 556 ADM

KE 15.1. ESITYSPÄIVÄN PÄÄTTEEKSI

Yhteensä 100 956 ADM

–       ennakkonäytökset + 13 esityspäivää elokuvateattereissa


Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa