Filippa Coster-Waldau nähdään uuden Viaplay Original -sarjan pääroolissa

Ajankohtaista Suoratoisto

Nuori tanskalaistähti Filippa Coster-Waldau, (Game of Thrones näyttelijä Nikolaj Coster-Waldaun tytär) nähdään uuden Viaplay Original-sarjan ’What about Monica’ pääosassa. Kahdeksanosainen sarja seuraa teini-ikäisten joukkoa ratkaisemattoman rikosmysteerin keskiössä. Tuotannon kuvaukset on jo aloitettu, ja sarjaa odotetaan ensi-iltaan vuoden 2021 lopulla Elisa Viihde Viaplayssa.


’What about Monica’ -sarjassa seurataan 16-vuotiasta Louisea, jonka elämä kääntyy päälaelleen, kun hänen paras ystävänsä Monika tulee raiskatuksi kotibileissä. Syyllisyys tapahtuneesta kalvaa Louisea, joka oli jättänyt Monikan juhliin yksin. Omatuntonsa soimaama Louise alkaa etsiä tekijää omin päin. Kun selviääkin, että tekijä saattaakin löytyä heidän omasta ystäväpiiristä, kaikki monimutkaistuu.

Jokaisella on salaisuuksia, kiellettyjä tunteita ja kiireitä, eikä kukaan voi olla pelkästään paha tai hyvä – ei edes Louise. Hän on rakastunut salaperäiseen Thais’iin, jota yhtäkkiä syytetään raiskauksesta. Louise pakotetaan valitsemaan: Pitäisikö hänen tehdä vastuullisesti, pitäen Monican ja hänen ystäviensä puolta, vai valita aivan toisin – seurata sydäntään ja puolustaa ihastustaan?

”Mikään ei ole vain mustaa tai valkoista, ja sarja keskittyy nimenomaan valintojen ja niiden seurausten monimutkaisuuden valaisemiseen.’What about Monica’ on koskettava ja jännittävä muotokuva teini-ikäisistä, joiden keskuudessa sosiaalinen peli hallitsee kaikkea”, kommentoi Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer NENT Groupilta.

’What about Monica’ on yhdistelmä rikostarinaa sekä klassista kasvukertomusta. Tarina perustuu palkittuun podcastiin ”Det med Liv” Julie Budtz Sørensenilta. Julie Budtz Sørensen toimii myös sarjan pääkäsikirjoittajana.

Filippa Coster-Waldaun lisäksi sarjan rooleissa nähdään mm. Maja Thiele, Jack Depaiva Pedersen, Hans Christian Lønstrup, sekä ’Over grænsen’-sarjasta tunnetuksi noussut Merle Filukka Høeg ja ’PULS’-sarjan Vilmer Trier Brøgger sekä Isabella Hansen.

’What about Monica’-sarjan ohjaa Nils Holst-Jensen ja sarjan tuottaa Nimbus Film. Sarja on yksi NENT Groupin neljästäkymmenestä pohjoismaisesta Viaplay Original -alkuperäistuotannosta vuonna 2021. Suomessa sarja on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa