SWEDEN, STOCKHOLM, NOV 21, 2018. MTG. personalfoto. Filippa Wallestam. Photo: Gunnar Ask.

Uusin Viaplay Original ”Kin” on irlantilaisnäyttelijöiden tähdittämä mafiadraama

Suoratoisto

Dublinissa  kuvataan parhaillaan kansainvälistä Viaplay Original -tuotantoa ”Kiniä”, jonka pääosissa nähdään suuria tähtiä, kuten  Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself) ja Ciarán Hinds (Red Sparrow).  ”Kin” seuraa dublinilaisperheen  sotkeutumista mafiasotaan ja on klassinen  tarina verisiteistä,  rakkaudesta ja    uskollisuudesta. Sarja saa Suomessa ensi-iltansa syksyllä 2021 Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.  ”Kin tulee olemaan fantastinen lisä jo ennestään vahvaan alkuperäisten  kansainvälisten sarjojen tarjontaamme tänä vuonna”, sanoo Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, NENT Group.

Nordic Entertainment Group jatkaa panostuksiaan kansainvälisiin Viaplay Original -tuotantoihin. Suurten projektien, kuten The Defeated, Tyttö metroasemalta, The Head ja The Swarm  jälkeen on seuraavana vuorossa irlantilainen mafiadraama ”Kin”, jonka on kirjoittanut kriitikoiden ylistämä kirjailija Peter McKenna (Red Rock, The Last Kingdom). 

”Tämä tuotanto sisältää kaiken, mitä laadukkaassa kansainvälisessä draamassa pitäisi olla: hyvin kirjoitetun käsikirjoituksen, erittäin lahjakkaan tiimin sekä kameran edessä että sen takana ja erittäin koskettavan tarinan surusta, rakkaudesta, tuskasta ja niistä siteistä, jotka yhdistävät meitä.  ”Kin” tulee olemaan fantastinen lisä jo ennestään vahvaan kansainvälisten alkuperäissarjojen tarjontaamme tänä vuonna, enkä malta odottaa, että pääsemme näyttämään sen katsojillemme”, sanoo Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, NENT Group.

Näyttelijätiimi koostuu sekä irlantilaisista että kansainvälisistä supertähdistä kuten Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself), Ciarán Hinds (Red Sparrow), Sam Keeley (The Cured), Emmett Scanlan (Peaky Blinders) ja Maria Doyle Kennedy (Outlander). Sarjan on ohjannut  Diarmuid Goggins (Hiljainen todistaja, 6Degrees) ja käsikirjoittanut Peter McKenna.

“Kinin” tuottavat BRON Studios ja Headline Pictures yhteistyössä RTÉ:n, Nordic Entertainment Groupin ja Creative Wealth Median kanssa Screen Irelandin  ja Broadcasting Authority of Irelandin (BAI) tuella.

Sarjaa kuvataan parhaillaan Dublinissa ja sen lähiympäristössä. Ensi-iltansa sarja saa Suomessa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa vuoden 2021 loppupuolella.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa