hidden assets hidden assets

Arvostelussa MTV Katsomon irlantilaisbelgialainen Hidden Assets

Ajankohtaista Arvostelu MTV Sarjat

Irlantilainen Branniganin perhe on ollut poliisin tutkassa jo vuosia. Nyt kuitenkin irlannin talousrikollisia jahtaavan poliisin oman ryhmänsä pomo Emery Berry (Angeline Ball) on ottanut tehtäväkseen löytää piilossa oleva omaisuus ja takavarikoida se valtiolle. Sekä verottaja, että poliiisi ovat jo kauan tietäneet, että vanha Brannigan vei mukanaan satoja miljoonia, ja nuo rahat ovat nyt jossain – ja todennäköisesti elossa olevien lasten Bibi Melnick (Simone Kirby) ja Fionn Brannigan (Peter Coonan) käsissä.

Hidden Assets on MTV Katsomolla nähtävä kuuden jakson minisarja, jonka jatkosta ei ole tietoa. Kuusi jaksoa etenevät hetki hetkeltä kohti ratkaisua, joka ei välttämättä ole täysin sitä, mitä poliisit ovat odottaneet, tai mitä katsojat ovat arvanneet lopussa tapahtuvan.

Irlannissa talousrikoksia – Belgiassa terrorismia

Kuin vahingossa Berryn tutkimukset vievät poliisit katsomaan Belgiaan, missä omaa terrorismin vastaista taisteluaan käy etsivä Christian de Jong (Wouter Hendrickx) – Berry lähtee Artwerpeniin tutkimaan Fionn Branniganin omistuksia ja samoissa lokaatioissa de Jong suorittaa omia tutkimuksiaan – ja kohta nämä kaksi poliisia tekevät yhteistä työtä. Ja kun Antwerpenissa ollaan, niin ei kestä kauaa kuin miljoonien arvoiset timantit alkavat liittyä tapahtumiin.

Pommit räjähtelevät, poliisit ajavat rikollisia takaa, mutta muuten sarjassa on pääsääntöisesti brittidekkareista tuttu hidas eteneminen – mutta vaikka sarjassa on hyvä ainekset, ei se aivan pääse televisiosarjojen parhaimpien joukkoon.

De Jongin ja Berryn väliset tupankanlopettamipuheet ja vähitellen lämpiävät välit, de Jongin alaisen Vincen (Gilles De Schrijver) rasistisvaikutteiset teot, Mellickin asianajajamies James (Charlie Carrick), tai Berryn talouspoliisinero Norah Dillon (Cathy Betton) jäävät taustavaikuttajiksi. Vastaavasti välillä Melnickiä auttava Jamesin isä Richard Melnick (Michael Ironside) ja hänen suhteensa Belgian politiikkaan avataan mielenkiintoa herättämään – mutta kuusi jaksoa ei ehdi kaikkea.

Tuleva toinen kausi

Mikäli tuotantoyhtiö vain haluaa, niin Peter McKennan tiimi saanee jatkoa. Koko sarja persutuu Ron Hutchinsonin idealle. Ensimmäinen kausi päättyy tilanteeseen, mistä kausi kaksi voisi jatkua vähintään kahdelle eri tavalla.

Vaikka Hidden Assets ei ehkä ole paras lajissaan, oli se hyvää arkiviihdettä eurooppalaisella laatutuotannolla.

Angelina Ball

Angeline Ball (syntynyt 28. kesäkuuta 1969) on irlantilainen näyttelijä, joka asuu Lontoossa, Englannissa. Hän on tunnettu rooleistaan Imelda Quirkena Alan Parkerin elokuvassa The Commitments (1991) ja Tinana John Boormanin elokuvassa The General (1998). Hän on esiintynyt elokuvissa ja televisiosarjoissa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että Yhdysvalloissa. Hän on myös teatterinäyttelijä.

Ball, perheen nuorin kolmesta sisaresta, syntyi Cabra, Dublinissa. Lapsena hän harjoitteli tap-tanssia, balettia ja modernia tanssia käyden Billie Barry Stage Schoolissa kahdeksanvuotiaana.

Hänen läpimurtonsa tuli vuonna 1991, kun hän esiintyi taustalaulaja Imelda Quirkena Alan Parkerin elokuvassa The Commitments. Vuonna 1993 Ian La Frenais ja Dick Clement kirjoittivat hänelle lyhytikäisen TV-sarjan Over the Rainbow, johon hän myös sävelsi musiikin. Vuonna 1994 hän esitti Vadan äitiä elokuvassa My Girl 2, jossa hän lauloi Charlie Chaplinin ”Smile”-kappaleen.

Ballilla on kaksi lasta. Hän puhuu sujuvasti ranskaa ja on koulutettu pilates- ja joogaohjaaja. Hän soittaa kitaraa ja julkaisi albumin vuonna 2020.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Lego Master Suomi – joukkueet rakentavat mestariteoksia

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Uusi Samsuing Galaxy A13 – korkean suorituskyvyn laitteisto

Samsung Galaxy A13 :ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Garmin Venu 2 Plus-GPS-älykello – Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykellolla voi soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 Plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet ja paljon muuta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa