2021 MTV EMA -gaala suorana Budapestistä 14. marraskuuta – Esiintymässä maailman suurimpia tähtiä

Ajankohtaista Paramount

Ikoninen MTV European Music Awards -gaala järjestetään tänä vuonna jälleen liveyleisön edessä, ja paikkana toimii Unkarin Budapestin Papp László Sportaréna. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan live-esiintymisiä musiikkimaailman supertähdiltä, ja illan pääteema on ”Music for ALL”. 14. marraskuuta 180 maahan suorana lähetettävä gaala on katsottavissa Suomessa Paramount Network – ja MTV-kanavilla sekä jälkilähetyksenä Paramount+-suoratoistopalvelussa. 

”MTV EMA -gaala on upea mahdollisuus juhlia musiikkia ja sen rajoja rikkovaa voimaa ruutujen välityksellä 180 maassa ja lukemattomissa kulttuureissa. On ilo päästä järjestämään gaala Budapestissä viime vuoden poikkeusolojen jälkeen, ja luvassa on taatusti unohtumaton ilta”, sanoo Raffaele Annecchino, ViacomCBS Networks Internationalin toimitusjohtaja. 

MTV EMA -gaalan juontaja, ehdokkaat, esiintyjät ja palkintojen jakajat julkistetaan tulevien viikkojen aikana. Suora lähetys on Pohjoismaissa katsottavissa Paramount Network – ja MTV-kanavilla sekä jälkilähetyksenä Paramount+-suoratoistopalvelussa. 

”Kasvoin homoseksuaalina työväenluokkaisessa yhteisössä. Televisiossa näkemäni roolimallit, kuten The Real Worldin Pedro Zamora, antoivat minulle toivoa ja mahdollisuuden kasvaa siksi henkilöksi, joka minusta piti tulla. ViacomCBS on aina ajanut tasa-arvoa kaikille, ja on kunnia seistä LGBTQ+-yhteisön rinnalla, kun juhlimme 2021 MTV EMA -gaalaa Unkarissa”, kommentoi Chris McCarthy, MTV Entertainment Group Worldwiden toimitusjohtaja.

”MTV EMA on meille globaalisti vuoden isoin ilta, joka yhdistää musiikin ystäviä maailman jokaisesta kolkasta. Unkarista suorana lähetettävä 2021 gaala tulee olemaan upea tapahtuma, ja lavalla nähdään jälleen uskomattomia live-esityksiä maailman rakastetuimmilta artisteilta”, kertoo Bruce Gillmer, ViacomCBS:n musiikillinen johtaja.

Fanit voivat seurata kaikkia MTV EMA -gaalaan liittyviä sisältöjä ja uutisia Instagram-, TikTok-, Twitter– ja Facebook-kanavilla. Keskusteluun pääsee mukaan hashtägillä #MTVEMA.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläin on todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Fazer Patukat joulukalenteri – Herkullinen tapa odottaa joulua

Fazer Patukat joulukalenteri on herkullinen ja hauska tapa odottaa joulua. Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu yllätys: Fazerin suosituimpia patukoita eri makuvaihtoehdoilla. Joulukalenteri sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Fazerin patukat ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kalenteri tuo mukavan joulufiiliksen jokaiseen päivään ja auttaa unohtamaan kiireen hetkeksi. Fazer Patukat joulukalenteri on myös loistava lahjaidea läheisille, jotka arvostavat herkuttelua ja joulun tunnelmaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa