Zoe Saldana as Joe In Special Ops: Lioness, episode 5, season 1, streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Greg Lewis/Paramount+

SkyShowTime tulossa: Taylor Sheridanin Special Ops: Lioness

Ajankohtaista SkyShowTime

Oscar®-ehdokas Taylor Sheridanin vakoojatrilleri ”Special Ops: Lioness” tulee saataville SkyShowtime-palveluun myöhemmin tänä vuonna. Näyttelijäkaartiin kuuluvat sarjan pääosassa ja toimeenpanevana tuottajana toimiva Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Emmy®-ehdokas Michael Kelly, sekä Oscar®-voittajat Morgan Freeman ja Nicole Kidman, joka myös toimii tuottajana.

Tänään julkaistiin virallinen traileri odotetulle vakoojatrillerille ”Special Ops: Lioness”. Sarja tulee olemaan saatavilla eksklusiivisesti SkyShowtime-palvelussa myöhemmin tänä vuonna. Taylor Sheridanin ohjaama vakoojatrilleri on tähtisarjalla varustettu ja siinä nähdään muun muassa sarjan pääosassa ja toimeenpanevana tuottajana toimiva Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Emmy-ehdokas Michael Kelly, sekä Oscar-voittajat Morgan Freeman ja Nicole Kidman, joka toimii myös tuottajana. ”Special Ops: Lioness” on MTV Entertainment Studiosin ja 101 Studiosin tuotanto ja sen jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Laysla De Oliveira as Cruz Manuelos In Special Ops: Lioness, episode 1, season 1, streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Lynsey Addario/Paramount+

”Special Ops: Lioness” on inspiroitunut tosielämän Yhdysvaltain sotilasohjelmasta ja se seuraa Joe-nimisen henkilön (Saldaña) elämää hänen yrittäessään tasapainoilla henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä välillä toimiessaan CIA:n terroreita vastaan käytävässä sodassa. Leijonaprojektiin, jota johtavat Kaitlyn Meade (Kidman) ja Donald Westfield (Kelly), kuuluu Cruz-niminen Marine Raider, joka toimii salaisena agenttina yhdessä Joen kanssa valtapiirien terrorismin torjunnassa ja CIA:n pyrkimyksissä estää seuraava 9/11-isku.

”Special Ops: Lioness” -sarjassa nähdään myös Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur ja Hannah Love Lanier. Sarjan tuottajina toimivat Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone ja John Hillcoat.

”Special Ops: Lioness” on uusin lisäys Taylor Sheridanin tuotantoon SkyShowtime-palvelussa, johon kuuluvat myös sarjat ”1883”, ”1923”, ”Mayor of Kingstown”, ”Tulsa King” ja ”Yellowstone”.

SkyShowtime-palvelu on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS-, Android-laitteilla, Android TV:llä, Google Chromecastilla, LG TV:llä, Samsungilla ja verkkosivuston kautta osoitteessa www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Oscar-voittajat Morgan Freeman ja Nicole Kidman

Nicole Kidman as Kaitlyn Meade In Special Ops: Lioness, episode 5, season 1, streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Greg Lewis/Paramount+

Morgan Freeman ja Nicole Kidman ovat molemmat Oscar-voittajia. Morgan Freeman voitti parhaan miessivuosan Oscarin elokuvasta ”Painajainen Elm Streetillä” vuonna 2005. Nicole Kidman puolestaan voitti parhaan naispääosan Oscarin elokuvasta ”The Hours” vuonna 2003. Molemmat näyttelijät ovat saaneet tunnustusta urastaan ja heidän monipuoliset roolisuorituksensa ovat tehneet heistä arvostettuja nimiä elokuvamaailmassa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa ja paljon muuta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 4 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa