Babylon SkyShowTime Babylon SkyShowTime

SkyShowTimeen: Oscar®-voittaja Brad Pitt ja Golden Globe® -ehdokas Margot Robbie esittävät pääosia elokuvassa Babylon

Ajankohtaista Elokuvat SkyShowTime Suoratoisto

Oscar®-voittaja Brad Pitt ja Golden Globe® -ehdokas Margot Robbie esittävät pääosia elokuvassa Babylon, joka tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtime-palveluun 6. heinäkuuta

Oscar®-voittaja Brad Pitt ja Golden Globe® -ehdokas Margot Robbie esittävät pääosia elokuvassa Babylon. Tämän 1920-luvulle sijoittuvan tarinan Hollywoodin glamourista ja ylilyönneistä on käsikirjoittanut ja ohjannut kiitelty, Oscar®-palkittu elokuvantekijä Damien Chazelle.

Hollywoodin varhaisvuosista kertova eepos seuraa kunnianhimoista hahmojoukkoa: mykkäelokuvien supertähteä (Brad Pitt), nuorta tähtöstä (Margot Robbie), tuottajaa (Diego Calva), musikaalisensaatiota (Jovan Adepo) ja vetoavaa huippuesiintyjää (Li Jun Li) , jotka pyrkivät pysymään pinnalla 1920-luvun villissä Hollywoodissa ja säilyttämään asemansa, vaikka ala on siirtymässä jo seuraavaan villitykseen.

Kolme Oscar-ehdokkuutta (paras alkuperäismusiikki, paras tuotantosuunnittelu ja paras pukusuunnittelu) saaneessa, hengästyttävässä ja yliampuvassa elokuvassa nähdään Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) ja Margot Robbie (Amsterdam) sekä Diego Calva (Narcos: Mexico), Jean Smart (Hacks), Jovan Adepo (Fences) ja Li Jun Li (Damages). 

Brad Pitt plays Jack Conrad and Diego Calva plays Manny Torres in Babylon from Paramount Pictures.

Babylon on Marc Platt / Wild Chickens / Organism Pictures -tuotanto ja Damien Chazellen elokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Damien Chazelle (First Man, La La Land). Elokuvan tuottajia ovat Marc Platt, p.g.a., Matthew Plouffe, p.g.a. ja Olivia Hamilton, p.g.a., ja vastaavia tuottajia Michael Beugg, Tobey Maguire, Wyck Godfrey, Helen Estabrook, Adam Siegel, Jason Cloth sekä Dave Caplan.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

Brad Pitt

Brad Pitt plays Jack Conrad in Babylon from Paramount Pictures.

Brad Pitt on yhdysvaltalainen näyttelijä ja elokuvatuottaja, joka on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta lahjakkuutensa ja hyvännäköisyytensä ansiosta. Hän syntyi 18. joulukuuta 1963 Shawneessa, Oklahomassa, Yhdysvalloissa. Pittillä on ollut menestyksekäs ura viihdeteollisuudessa, ja hän on tunnettu monipuolisuudestaan erilaisten roolihahmojen esittämisessä.

Joitain Brad Pittin merkittävimpiä elokuvia ovat ”Fight Club”, ”Seitsemän”, ”Ocean’s Eleven”, ”Inglourious Basterds”, ”The Curious Case of Benjamin Button”, ”Moneyball” ja ”Once Upon a Time in Hollywood”. Hän on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia uransa aikana, mukaan lukien Oscar-palkinto parhaasta miessivuosasta elokuvasta ”Once Upon a Time in Hollywood” (2019).

Näyttelijänuransa lisäksi Pitt tunnetaan myös humanitaarisesta työstään. Hän on aktiivisesti mukana eri hyväntekeväisyysjärjestöissä, kuten Make It Right Foundationissa, joka pyrki rakentamaan ympäristöystävällistä asumista tarvitseville ihmisille Hurrikaani Katrinan jälkeen.

Brad Pittin henkilökohtainen elämä on usein ollut julkisen mielenkiinnon kohteena. Hän on ollut naimisissa kahdesti, ensin näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa vuosina 2000–2005 ja sitten näyttelijä Angelina Jolien kanssa vuosina 2014–2019. Hänellä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu kansainvälisesti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa