Close up view of bakers are working. Homemade bread. Hands preparing dough on wooden table.

Kotileipurit ja NetFlixin sekä Discovery + ohjelmatarjonta

Ajankohtaista Discovery + Luettavaa Netflix Suoratoisto

Jos olet kotileipuri, olet varmasti jo löytänet NetFlixin ja Discoveryn amerikkalaiset leipomis- ja kokkauskisat ja muut ohjelmat. Monet niistä perustuvat pienimuotoiseen kisailuun, missä palkinnot vaihtelevat kymmenestä tuhannesta dollarista suurempiin summiin, mutta mielenkiintoisempaa on se, mitä näissä leipomisohjelmissa leivotaan.

Sanontahan on, että Amerikassa kaikki on suurta, mutta leipomisen suhteen voi sanoa, että Amerikassa voi leipoa aikalailla mitä tahansa ammatikseen ja tulla hyvin toimeen, vaikka sitten vain piparkakkuja tai keksejä leipomalla. Meillä Suomessa ei tähän ole mahdollisuuksia, mutta tänä NetFlixin monet TV-sarjat antavat paljon erilaisia ideoita esimerkiksi tulevaa joulua ja muitakin perhetapahtumia ajatellen. Jos siis et vielä ole tutustunut näihin ohjelmiin, niin tässä pari hyvää esimerkkiä ja vinkkiä kotileipureille – näitä ohjelmia katsomalla voi saada hyviä vinkkejä, mutta perusasiat on hyvä olla hallussa jo ennen näiden ohjelmien vinkkien kotona tekemistä.

TV-sarjat voivat todellakin antaa uusia vinkkejä omaan leivontaan.

Pikapaakarit

Pikapaakarit on leivontakisa, minkä jokainen jakso perustuu useamman parin kisailuun toisia vastaan – ja jokaisen jakson lopussa yksi pari voittaa rahapalkinnon. Tässä sarjassa kilpailijoiden tuotoksia ovat arvostelemassa Candace Nelson, Adriano Zumbo ja aina mukana oleva kolmas vierastuomari, ja ohjelmaa on juontamassa Hunter March. Pikapaakarit kisassa on aina kolme kierrosta, ja mitä nopeammin pari tekee kyseisen kierroksen vaaditut leivonnaiset, sitä enemmän heillä on aikaa seuraavalla kierroksella.

Crazy Delicious

Jos haluat tutustua hieman erikoisempaan leipomisen ja ruoanlaittoon, niin Crazy Delicious vie sinut kotikokkien kisailujn kautta Heston Blumenthalin maisemiin loihtimaan sekä klassikkoannoksia, että hieman erikoisempia annoksia.

Discovery + ja Christmas Cookie Challenge

https://www.youtube.com/watch?v=9A6oKbecKRY

Jos olet joskus miettinyt, pitäisikö leipoa jouluksi jotain erilaisempaa keksiä, kuin sitä joka vuotista joulun piparkakkua, niin Discovery plussan joulun keksikisoista paras katsottava lienee Christmas Cookie Challenge, joka tuo jokaisessa jaksossaan joko harrastajia tai ammattilaisia kisaamaan 10 000 dollarin palkinnosta – tekemällä joulukeksejä. Näiden keksien tärkeimmät asiat ovat näyttävyys ja maku, ja sitä ovat tuomaroimassa sarjan vakiojuontajat Eddie Jackson ja Ree Drummond – eri kausina heidän lisäkseen on tuomareina nähty paljon muitakin, ja yleensä viimeistään viimeisellä kierroksella, mikä ratkaisee rahavoiton, on tuomaristossa vähintään kolmas tuomari Eddien ja Reen lisäksi. Yllä oleva videopätkä on 5.kaudelta kun edelliset voittajat palaavat kisaamaan toisiaan vastaan kauden avausjaksossa.

Säästötalkoot kotitalouksissa talvella 2022

Onko teilläkin kotona edessä jonkinlaiset säätötalkoot liittyen energiakrisiin? Vaatiiko se remonttia, ja peräti sitten remonttilainan hakemista. Remonttilaina saattaa olla monellekin tarpeen, joten on hyvä että niitä voi hakea yhdellä hakemuksella monesti eri paikasta – ja näin saada kilpailutuksen hoidettua entistä helpommin. Remontteja on tietenkin mahdollista tehdä myös omalla rahoituksella, mutta monesti remonttilainaa tarvitaan juuri silloin, kun oma talous ei anna periksi omalle rahoitukselle. Lainaa hakiessa on hyvä kuitenkin laskea hyvin, kuinka paljon tarvitsee rahoitusta. Rahoitusta on hyvä saada tarpeeksi, muttei kuitenkaan liikaa tarpeeseen nähden, sillä vaikka kuinka edullisen lainan saatkaan, liittyy sen takaisinmaksuun aina myös ne korot ja kulut – eli ota lainaa vain sen verran kun oikeasti tarvitset.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa