Sakhir (BAH) Mar 1-4, 2022 – F2 and F3 pre-season test at Bahrain International Circuit. William Alatalo #25 Jenzer Motorsport © 2022 Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Seuraa William Alatalon F3-kautta alusta alkaen – Viaplayn Formula-kokonaisuus täydentyy F2 ja F3 -kilpailuilla

Ajankohtaista Viaplay

Formulakausi alkaa todenteolla ensi viikolla, jolloin Bahrainissa kisataan Formula 1-kisojen lisäksi myös F2 ja F3 -pikkuluokissa. Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki aika-ajot sekä osakilpailut suorina lähetyksinä. Kaikki osakilpailut selostetaan suomeksi, aika-ajot näytetään englanninkielisellä selostuksella. Selostajana F2 ja F3 -kilpailuissa toimii Mikko Reitti ja kommentaattorina Aaro Vainio.

F2-kausi alkaa Bahrainista 18.3. ja päättyy marraskuussa Abu Dhabissa järjestettäviin kisoihin. F2-osakilpailuviikonloppuja kertyy kauden aikana yhteensä 14. F3-kausi alkaa samoin Bahrainista mutta päättyy syyskuussa Italian Monzan-kisoihin. Osakilpailuja F3:ssa kertyy yhteensä yhdeksän kappaletta.

Suomalaisittain F3-kausi on tällä kaudella erityisen kiinnostava, sillä sarjassa ajaa nuori suomalaiskuljettaja William Alatalo. Alatalo ajoi viime kaudella Formula Regional -sarjassa mutta teki alkuvuodesta sopimuksen sveitsiläisen Jenzer Motorsport -tallin kanssa siirtymisestä Kansainvälisen autourheiluliiton F3-sarjaan.

”F2 ja F3 -luokat on ponnahduslauta tuleville F1-kuljettajille, joten on hienoa päästä avaamaan nuorten kuljettajien edesottamuksia katsojille. On myös kova juttu, että F3-luokassa meillä on suomalainen kuljettaja ja pääsemme seuraamaan Williamin tekemistä koko kauden. F2 ja F3 -luokkien kilpailuthan on tunnetusti kovaa vääntöä ja innolla odotankin jo ensi viikonloppua kun lähtövalot syttyvät ensimmäisen kerran!”, sanoo Viaplayn asiantuntija Aaro Vainio odottaen kauden alkua.

”Moottoriurheilutarjontaamme voi nyt todellakin kutsua kattavaksi. Autourheilun kuninkuusluokan seuraamista täydentää mukavasti myös F2 ja F3 -sarjat. Suomenkielinen selostus tekee siitä tietysti katsojalle maukkaampaa ja olemme todella ylpeitä saadessamme juuri Aaro Vainion sitä Mikon vierelle kommentoimaan!” kertoo Viaplayn F1-tuottaja Iiro Harjula.

Kaikki F2 ja F3 -osakilpailut aika-ajoineen ovat katsottavissa suorina lähetyksinä Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla ja lue pikakahvi juttu.

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingissä voit kokea paljon kesällä, varsinkin nähtävyyksiä ja muuta ajanvietettä löytyy tarjonnasta paljon. Esimerkiksi Linnanmäki , Korkeasaari , Nuuksio , Kauppatori , Suomenlinna , Tuomiokirkko tai Ateneumin taidemuseo. Tutustu tekemistä helsingissä vinkkeihin ostahelsingista.fi sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa