Lentomäen MM-kisat Halvor Egner Granerud of Norway competes in the Flying Hill Team event of the FIS Ski Flying World Championship in Planica, on December 13, 2020. (Photo by Jure Makovec / AFP)

Viaplay Talven tarjonta kasvaa – lentomäen MM-kisat Elisa Viihde Viaplayssa

ElisaViihde Suoratoisto Viaplay

Mäkihypyn lentomäen maailmanmestaruuskisat hypätään ensi viikolla Norjan Vikersundissa. Kilpailu sisältää neljä kierrosta, joista kaksi hypätään perjantaina ja kaksi lauantaina. Sunnuntaina luvassa on joukkuemäen kilpailut. Kisaviikonloppu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport+ Suomi -kanavalla.

Maailmancupin Norjan kiertue jatkuu ensi viikonloppuna Vikersundissa pidettävillä mäkihypyn lentomäen MM-kilpailuilla. Kyseessä ovat ensimmäiset talvilajien MM-kisat Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Suomalaishyppääjistä mukana ovat Eetu Nousiainen, Niko Kytösaho sekä Antti Aalto. Ennakkosuosikkeina kisaan lähtevät mm. Japanin Ryoyu Kobayashi, Itävallan Stefan Kraft ja Saksan Karl Geiger.

”Aurinko nousee ja hypyt pitenee! Vikersundissa tullaan näkemään hurja taistelu maailmanmestaruudesta. Kovakuntoisia urheilijoita on noussut haastamaan Ryoyu Kobayashia ja Carl Geigeria. Stefan Kraftin kevätkunto enteilee menestystä kokeneelle itävaltalaiselle. Varmasti haasteen heittävät lentomäessä aina kovat slovenialaiset, ja suomalaisten positiivinen vire saa varmasti jatkoa Vikersundin jättimäessä”, ennustaa Viaplay Talven asiantuntija Jari Mantila tulevaa viikonloppua.

Lentomäen MM-kisojen myötä talviurheilun ystävillä on edessään todellinen superviikonloppu. Viaplay Talven lähetyksissä ratkaistaan samana viikonloppuna sekä lentomäen maailmanmestaruus että näillä näkymin myös hiihdon maailmancup Falunissa. Falunin kisat näkyvät yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sportin kanavilla. Pohjoismaisten hiihtolajien lisäksi ohjelmassa on alppihiihdon, lumilautailun, kumparelaskun ja freeskin maailmancupkisoja eli talviurheiluviihdettä on tarjolla tuutin täydeltä”, lupaa Viaplay Talven tuottaja 

Lentomäen MM-kisat Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport+ Suomi kanavalla:

to 10.3. klo: 16:45-18:00
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 karsinta (selostus Mikko Reitti) 

pe 11.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

la 12.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

su 13.3. klo: 17:20-19:20
Mäkihypyn lentomäen MM HS240 joukkuekilpailu (selostus Mikko Reitti ja Jari Mantila) 

Lähde: ePressi


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla ja lue pikakahvi juttu.

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingissä voit kokea paljon kesällä, varsinkin nähtävyyksiä ja muuta ajanvietettä löytyy tarjonnasta paljon. Esimerkiksi Linnanmäki , Korkeasaari , Nuuksio , Kauppatori , Suomenlinna , Tuomiokirkko tai Ateneumin taidemuseo. Tutustu tekemistä helsingissä vinkkeihin ostahelsingista.fi sivustolta.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa