Aleksi Mäkelän ohjaama C Moren uutuussarja Sininen enkeli vie 80-luvun nousukauden keskiöön

Ajankohtaista Allente Cmore Suoratoisto

Uusi kotimainen C More -alkuperäissarja Sininen enkeli on värikäs draamasarja, joka sijoittuu 1980-luvun vauhdikkaisiin vuosiin. Aleksi Mäkelän ohjaaman sarjan pääosissa nähdään liuta tämän hetken kiinnostavimpia näyttelijöitä. Sarjan kuvaukset alkavat heinäkuun alussa Helsingissä. C More -ensi-illassa sarja nähdään ensi vuonna.


Sininen enkeli -sarjan näyttelijöitä: Wilhelm Enckell (vas.), Saga Sarkola, Santeri Helinheimo Mäntylä, Sonja Kuittinen, Heikki Ranta ja Linnea Leino. Kuva: Solar Films / Suvi-Pilvi Inkeroinen

Kotimaisten C More -alkuperäissarjojen laadukkaan valikoiman uusin lisäys on 1980-luvun nousukaudelle sijoittuva vauhdikas ja värikäs Sininen enkeli -draamasarja. Ainutlaatuisella tavalla 80-luvun Helsingin mielenmaisemaa kuvaavassa uutuussarjassa raha kasvaa puissa ja solarium on uusi aurinko. Kaupunkiin saapuu pienviljelijän lahjakas poika, Marko Hyyryläinen. Hän haluaa oman osansa rahasta, rakkaudesta ja ihan kaikesta. Sattuman kautta hänestä tulee Marko Goldstein, aikakautensa hillitön ruumiillistuma. Kaikella on kuitenkin hintansa eikä pröystäilyn takana olevaa todellisuutta ole helppo peitellä. 

Sininen enkeli -sarjan ohjaa Jussi-palkittu Aleksi Mäkelä (Olen suomalainen, Matti, Häjyt). Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään raikas kattaus sekä uusia kiinnostavia tähtiä että tutumpia konkareita. Pääosia näyttelevät Heikki Ranta, Saga Sarkola, Wilhelm Enckell, Santeri Helinheimo Mäntylä, Sonja Kuittinen, Linnea Leino, Kristiina Halttu, Milka Ahlroth, Pertti Sveholm, Taisto Oksanen, Kaija Pakarinen ja Matti Onnismaa. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen ja Pete Suhonen. Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Solar Films.

”Sininen enkeli kuvaa elävästi 80-luvun värikästä, yletöntä sekä vapautunutta menoa. Käsikirjoituksessa on onnistuttu luomaan hersyviä, kiehtovia hahmoja, jollaisia ei ennen ole kotimaisessa draamassa nähty. Sininen enkeli jatkaa laadukkaiden kansainvälisen tason alkuperäissarjojen sarjaa ja se tullaan esittämään myös Ruotsissa”, kuvailee draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

C More -alkuperäissarjaa aletaan kuvata Helsingissä heinäkuun alussa ja kuvaukset jatkuvat syyskuun lopulle saakka. C More -suoratoistopalvelussa Sininen enkeli tullaan näkemään vuonna 2022. 

Kuluva vuosi on vahvasti kasvavalle, helmikuussa MTV:ltä Telia Finlandille siirtyneelle C More -suoratoistopalvelulle kotimaisten alkuperäissarjojen puolesta ennätysvuosi. Uusia kotimaisia C More -alkuperäissarjakausia julkaistaan yhteensä peräti 12, joten joka kuukaudelle riittää tänä vuonna kiinnostavaa katsottavaa. Myös vuonna 2022 panostus kotimaiseen draamatuotantoon jatkuu vahvana. Uusia C More -sarjoja on julkistettu Sinisen enkelin lisäksi tähän mennessä jo viisi: Harjunpää, Kämppikset, Made in Finland – tarina Nokiasta, Hymyä! ja Kansan vihollinen. Lisää sarjajulkistuksia ensi vuoteen on luvassa myöhemmin.


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.  

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa