A still from CINEMA TOAST, ”Attack of the Karens”. Photo credit: Courtesy of SHOWTIME.

Tällaista sarjaa et ole ennen nähnyt – Uusi antologiasarja Cinema Toast alkaa Paramount+:ssa

Ajankohtaista Elokuvat Paramount Suoratoisto

Leffaklassikoita ja komediallista tarinaa yhdistelevä Cinema Toast on pandemia-ajan projekti, joka kerää yhteen muun muassa Alison Brien, Christina Riccin, Nick Offermanin ja Dan Stevensin äänet. Sarjan ohjaajiin lukeutuvat Aubrey Plaza, David Lowery, Alex Ross Perry, Numa Perrier, Jordan Firstman, Marta Cunningham ja Kris Rey.

Showtimen uusi kymmenosainen antologinen sarja Cinema Toast julkaistaan Paramount+ -suoratoistopalvelussa 1. heinäkuuta. Jeff Baenan kirjoittama ja Duplass Brothersin tuottama sarja on elokuvanörtin märkä päiväuni ja postmoderni teos, joka luo täysin uuden tarinan vanhoille elokuville, joiden materiaalit ovat vapaasti käytettävissä.

Sarjan ovat ohjanneet Baena, Jay Duplass, Mel Eslyn, Alex Ross Perry, Marta Cunningham, Aubrey Plaza, Numa Perrier, Jordan Firstman, Kris Rey ja David Lowery. Sarjan hahmojen ääninä toimivat muun muassa Alison Brie, Nick Offerman, Fred Armisen, John Early, Christina Ricci, Megan Mullally, Chloe Fineman ja Chris Meloni.

”Kun pandemia tukahdutti kaikki perinteiset tuotantokeinot, etsin uusia tapoja luoda. Sitten keksin idean sarjasta, jossa vanhasta materiaalista luodaan uusi komediallinen tarina jälkiäänittämällä se uudelleen”, Baena kertoo.

Cinema Toast tarjoaa laajan valikoiman eri tyylilajien tarinoita, kuten draamaa, kauhua ja komediaa. Aubrey Plazan psykologisessa trillerissä Quiet Illness Loretta Young esittää emotionaalisesta kidutuksesta kärsivää modernia naista. Marta Cunninghamin Attack of the Karens puolestaan näyttää, miten ajankohtainen vanha klassikko Night of the Living Dead voi olla, kun se tuodaan nykypäivän Amerikkaan.

After the End -esityksessä Eslyn muokkaa rakastetun hirviöelokuvan Beast From Haunted Cave mumblecore-komediaksi. Alex Ross Perryn Report on the Canine Auto-Mechanical Soviet Threat hyödyntää puolestaan neuvostoaikojen harvinaisuuksia ja kertoo surrealistisen tarinan nuoresta pojasta, joka päätyy puhuvien autojen ja telepaattisten koirien värittämään vaihtoehtoiseen todellisuuteen.

Sarjan on tuottanut Duplass Brothers Productions, ja tuotannosta vastasivat Jay Duplass, Mark Duplass, Mel Eslyn, Jeff Baena ja Tyler Romary. Myös Shuli Harel osallistui tuotantoon.

Paramount+

Paramount+ on ViacomCBS:n maailmanlaajuinen, digitaalinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista viihdettä kaiken ikäisille. Kansainvälinen suoratoistopalvelu tarjoaa laajan kokoelman alkuperäissarjoja, hittisisältöjä ja suosittuja elokuvia kaikista genreistä, maailmankuuluilta viihdebrändeiltä kuten SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures ja Smithsonian Channel, paikallisia sisältöjä ja tuotantoja unohtamatta. Lisätietoja: www.paramountplus.com ja sosiaalisen median kanavat nimellä @ParamountPlus.


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.  

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa