jokerit mestis Kuva: Mestis

Kiekko-Espoo ja Jokerit avaavat Mestis-kauden C Moressa sekä MTV Subilla

Ajankohtaista C More

Mestiksen kausi 2023–24 avataan historiallisella Kiekko-Espoon ja Jokereiden kohtaamisella 21. syyskuuta. MTV:n suoratoistopalvelut välittävät kaikki Mestis-kaukaloiden tapahtumat. Myös MTV Subilta on jatkossa katsottavissa kuukausittainen Mestis-ottelu.

C More, ja 10. lokakuuta alkaen uusi MTV Katsomo, välittää kaikki alkavan Mestis-kauden ottelut suorana ja selostettuna. Sarjaan kohdistuu nyt ennennäkemätön kiinnostus Jokereiden palatessa Suomi-kiekkoon. Mestis-kauden avausottelua ja Jokereiden ensimmäistä virallista paluupeliä seurataan 21. syyskuuta C Moressa ja MTV Subilla Jukka Lohvan luotsaaman ottelustudion kera. Hallitseva mestari Kiekko-Espoo saa Jokerit vieraakseen avausillan ainoassa ottelussa, jonka liput myytiin loppuun lyhyessä ajassa. Lähetys alkaa C Moressa ja MTV Subilla kello 18.00. Muut joukkueet avaavat runkosarjaurakkansa seuraavana päivänä, jolloin pelataan kuuden ottelun kierros. 

Myös MTV:llä lisätään kierroksia huippukiinnostavalle kaudelle. Jatkossa kuukausittainen studiollinen Mestis-ottelu on katsottavissa suoratoistopalvelun lisäksi MTV Subilla. Runkosarjan aikana vapaasti katsottavia otteluita lähetetään yhteensä kuusi. Avausillan jälkeen studiota luotsaa muun muassa kiekkoselostamoista ja rallistudioista tuttu Juho Kokko yhdessä vaihtuvien MTV:n kiekkoasiantuntijoiden kanssa.

Mestiksen selostuksesta vastaavat Juho Kokko, Julius Sorjonen ja Teppo Laaksonen, sekä Toni Lång, Harri Nykänen, Henri Niemelä, Jani Säteri, Mikko Mannonen, Niko-Joonas Tuominen, Tommi MeronenJussi HeikkinenJani SaariAirik Hodge, Heikki Rasanen ja Marko Niskanen.

”Tuskin on koskaan Mestis-kauden alla väreillyt samalla tavalla kuin nyt. Espoon uuden nousukiidon, nälkäisten haastajien ja Jokereiden odotetun uuden tulemisen myötä saamme kunnian palvella jatkossa entisestään kasvavaa joukkoa Suomi-kiekon ystäviä. Nyt on hyvä hetki nostaa Mestiksen ottelut säännöllisesti esiin myös vapaasti katsottavalla kanavalla”, kertoo MTV:n jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala

Kaikki Mestiksen kauden ottelut ja studiolähetykset nähdään C Moren suoratoistopalvelussa sekä 10.10. alkaen uudessa MTV Katsomossa maksullisella tilauksella. C Moren ja MTV:n maksukanavilla esitetään viikoittain pääsääntöisesti noin 2–3 suoraa ottelua sisältäen kuukausittaiset ottelustudiot.

Syksyn studiolliset Mestis-lähetykset MTV Subilla
21.9. klo 18.00 K-Espoo–Jokerit
10.10. klo 18.00 K-Espoo–Ketterä
14.11. klo 18.00 KooVee–TUTO
19.12. klo 18.00 K-Vantaa–Jokerit


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa