Natasha Lyonnen tähdittämä kehuttu Poker Face -sarja tulee SkyShowtimeen

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Sarjan ovat luoneet kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Rian Johnson sekä pääosan esittäjä Natasha Lyonne, joka sai Emmy®-ehdokkuuden roolistaan sarjassa.

SkyShowtime paljasti tänään, että kaksi ensimmäistä Poker Face -sarjan jaksoa saapuvat striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 15. syyskuuta ja uusia jaksoja julkaistaan joka perjantai. 

Knives Out ja Glass Onion -menestyselokuvista tutun käsikirjoittaja-ohjaaja-tuottaja Rian Johnsonin luoma Poker Face on 10 jakson mittainen viikon mysteeri -sarja, jossa Emmy®-ehdokas Natasha Lyonnen esittämä Charlie Cale havaitsee uskomattoman tarkasti, milloin joku valehtelee. Hän tekee matkaa Plymouth Barracudallaan ja törmää joka etapilla uusiin hahmoihin ja omalaatuisiin rikoksiin, joita ei voi olla selvittämättä.

Ylistäviä arvioita saanut sarja nousi nopeasti Fresh-asemaan Rotten Tomatoesissa 98 prosentin kriitikkokeskiarvolla.

Lyonnen Outstanding Lead Actress in a Comedy Series Emmy®-ehdokkuuden lisäksi Poker Face sai ehdokkuudet seuraavissa: Stunt Coordination (Thomas Place), Production Design (Judy Rhee, Martha Sparrow, Cathy T. Marshall) ja Guest Actress (Judith Light, “Time Of The Monkey”), kuten myös neljä Gold Derby -ehdokkuutta ja viisi Hollywood Critics Association Television Award -ehdokkuutta.

Pääosan esittäjä Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) toimii vastaavana tuottajana Animal Pictures -yhtiön kautta. Hän myös käsikirjoitti ja ohjasi yhden jaksoista. Poker Face -sarjassa nähdään lukuisia nimekkäitä vierailevia tähtiä, kuten: Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, John Ratzenberger, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson ja Tim Meadows.

Poker Facen ovat tuottaneet T-Street, MRC ja Animal Pictures ja jakelijana toimii Paramount Global Content Distribution. Nora ja Lilla Zuckerman toimivat showrunnereina ja vastaavina tuottajina. Muita vastaavia tuottajia ovat Ram Bergman, Nena Rodrigue ja Iain B. MacDonald. Lisäksi Maya Rudolph ja Danielle Renfrew Behrens ovat mukana co-executive producereina. 

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa