SkyShowtime: Poker Face -sarja saapuu palveluun syyskuussa yksinoikeudella

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

”Poker Face” tulee olemaan saatavilla yksinoikeudella SkyShowtime-palvelussa syyskuussa. Rian Johnsonin luovasta mielestä syntynyt ”Poker Face” on 10 jakson viikon mysteerisarja, joka seuraa Natasha Lyonnen esittämää Charlie Calea, jolla on erityinen kyky tunnistaa, milloin joku valehtelee. Hän lähtee tielle Plymouth Barracudallaan ja kohtaa jokaisella pysäkillä uuden joukon hahmoja ja outoja rikoksia, joita hän ei voi olla ratkaisematta.

Sarja on saanut ylistäviä arvosteluja ja tuli nopeasti sertifioiduksi tuoreeksi Rotten Tomatoes -sivustolla ansaiten 98% kriitikkojen arvosanan.

Sarjassa esiintyy tuottaja ja tähti Natasha Lyonne sekä A-luokan vierailijatähtiä, mukaan lukien Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson ja Tim Meadows.

Sarjan luojasta Rian Johnsonista

Rian Johnson, joka on nerokas mieli upean ”Knives Out” -saagan ja yhden parhaista Star Wars -elokuvista historiassa – kyllä, Episode VIII – takana, yllätti yleisöt viime marraskuussa tällä alkuperäissarjalla Peacockissa. Vaikka hän on työskennellyt sarjojen parissa aiemmin, tämä on ensimmäinen kerta, kun hän on luonut kokonaisen universumin ja suunnitellut jokaisen yksityiskohdan huolellisesti. Kaikki epäilyt Johnsonista on nyt hälvennetty, ja on selvää, että ”Poker Face” on merkittävä teos.

Natasha Lyonne

Natasha Lyonne on amerikkalainen näyttelijä, joka on tunnettu monipuolisesta urastaan elokuvissa, televisiossa ja teatterissa. Hän syntyi 4. huhtikuuta 1979 New Yorkissa.

Lyonne aloitti näyttelijänuransa lapsena, ja hänellä oli pieniä rooleja useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hänen läpimurtonsa tuli vuonna 1999, kun hän esiintyi komediaelokuvassa ”American Pie”. Lyonne sai kiitosta roolistaan ja hänestä tuli nopeasti yksi Hollywoodin lupaavimmista nuorista näyttelijöistä.

2000-luvulla Lyonne kärsi useista henkilökohtaisista ongelmista, mukaan lukien päihteiden väärinkäyttö, jotka vaikuttivat hänen uraansa. Hän palasi kuitenkin näyttelijäntyöhön ja on sittemmin tehnyt merkittävän paluun.

Lyonne on parhaiten tunnettu roolistaan Netflixin sarjassa ”Russian Doll”, jossa hän esittää päähenkilöä, joka joutuu elämään saman päivän uudelleen ja uudelleen. Sarja on saanut kiitosta kriitikoilta ja yleisöltä, ja Lyonne on saanut useita palkintoehdokkuuksia roolistaan.

Lyonne on tunnettu rohkeasta näyttelijäntyöstään ja hän on jatkuvasti valmis ottamaan riskejä urallaan. Hän on myös aktiivinen LGBTQ+ -yhteisön jäsen ja puolestapuhuja.

SkyShowTime

SkyShowtime-palvelu on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:llä, tvOS:llä, Android-laitteilla, Android TV:llä, Google Chromecastilla, LG TV:llä, Samsungilla ja verkkosivuston kautta: www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99€.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Älylamppu – Valaistuksen tulevaisuus

Älylamppu on valaistuksen vallankumous, joka yhdistää innovaation ja käytännöllisyyden. Sen älykkäät ominaisuudet tarjoavat mukautuvan valaistuksen, joka säästää energiaa ja lisää kodin mukavuutta. Voit säätää valaistusta älypuhelimella tai ääniohjauksella, luoda erilaisia valaistusskenaarioita ja jopa synkronoida sen musiikin tai elokuvien kanssa. Älylamppu edustaa valaistuksen tulevaisuutta, joka tuo valon ohjaamisen uudelle tasolle.

Tinder Suomi – Kohtaamisia digitaalisessa maailmassa

Tinder Suomi on suosittu deittisovellus, joka tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden löytää uusia ihmisiä digitaalisessa maailmassa. Sovellus perustuu sijaintiin ja etäisyyteen, joten voit löytää potentiaalisia kumppaneita läheltäsi. Tinderin käyttäjät voivat tutustua toisiinsa profiilien avulla ja päättää, onko heillä keskinäistä kiinnostusta. Tinder Suomi tarjoaa jännittäviä kohtaamisia ja mahdollisuuden löytää merkityksellisiä suhteita modernin teknologian avulla.

Mikä on OpenGPT?

OpenGPT on avoimen lähdekoodin projekti, joka pyrkii kehittämään ja jakamaan kehittyneitä tekoälymalleja. Sen ytimessä on GPT (Generative Pre-trained Transformer) -arkkitehtuuri, joka on edistynyt tekoälyjärjestelmä, joka perustuu syväoppimisen menetelmiin. GPT-malli kykenee luomaan tekstiä, vastaamaan kysymyksiin ja suorittamaan monia muita tehtäviä. OpenGPT:ssä avoin lähdekoodi mahdollistaa yhteisön osallistumisen ja kehittämisen, mikä edistää tekoälyn läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa